- Konular
- 42
Adana hocamS.a hocam cihazla ilgileniyorum. Hangi şehirdesiniz.
Adana hocamS.a hocam cihazla ilgileniyorum. Hangi şehirdesiniz.
Bilmiyordum eğer öyleyse güvenim tam, teşekkürler
Bir sorum olacak fastboot yöntemi ile rom yükleyeceğim. Bootloader kilidim açık, hata ayıklama modunu da açmalı mıyım?
Mi downloader uygulamasını play Store'dan indirip cihazınız üzerinden romu indirip ardından PC ye atarsınız ben güvenilir olarak o uygulamayı biliyorum umarım işinizi görürHocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Benim çekincem şu twrp veya mi flash programları orijinal değil. 3. parti uygulamaları, bunlarla cihazıma yazılım atmayı güvenli bulmuyorum yanlış mı düşünüyorum? genellikle virüs gibi sitelerden indiriliyor bu tarz programlar
ben alalı 2 ay oldu. kimi cihazlarda mikrofon sorunu çıkabiliyor kimlerinde çıkmıyor,şahsen benimkinde öyle bir problem yok. Telefonun kronik olarak yakınlık sensörü sıkıntısı var miui 13 ile %80 çözüldüğü söyleniyor.Merhaba arkadaşlar mi10t pro 8/250 gb modellerinde problem olduğu yönde sorunlar varmış bu ne kadar doğru bilenler rica etsem aydınlatabilir mi daha yeni aldım cihazı elime ulaşmadı henüz daha gelmeden can sıkıcı şeyler duydum umarım öyle değildir
Aynen öyle sensör problemi bitti desem yeridir, hiç aklıma bile gelmiyor, ama mikrofonum bozuldu, aşağı sol köşeyi ön yüzü yere bakacak şekilde vurduğum zaman yere düzelebiliyor, ses kayıt ederken ip gibi oluyor,zigzag çizmiyor, düzeldiğini anlayabiliyorum ... Başka problemim yok ama bu problem benim için hatta herkes için büyük problem.. size tavsiyem sert düşürmeyin telefonu o yüzden olduğu söyleniyor, kılıfımın koruyuculuğu ile hava atarken oldu sanırım çok defa, yere atmayın telefonu.. cihazım 8/128 mi10t pro... Alan olsada satsam... Tamir için 500-600₺ istedi, yere düşürme falan dedi, bende beklemedeyim daha yaptırmadım, kulaklık ile kullanıyorum...ben alalı 2 ay oldu. kimi cihazlarda mikrofon sorunu çıkabiliyor kimlerinde çıkmıyor,şahsen benimkinde öyle bir problem yok. Telefonun kronik olarak yakınlık sensörü sıkıntısı var miui 13 ile %80 çözüldüğü söyleniyor.