Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

-DDC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi Mi 10T P
Konular
0
Merhabalar mi 10t pro cihazım için en stabil gcam ve en kaliteli sürüm ve config hangisidir acaba şimdiden teşekkürler.

Demoniaqe26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atilla
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
0
Merhabalar mi 10t pro kullanıcısıyım 2. Mi 10t prom araca bir türlü bağlanamıyorum kabloyu taktığım anda 2 saniyede bir bağlantı gidip geliyor kablo orjinal başka telefonu takınca hemen bağlanıyor sorun kabloda değil

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
entegre75, Avrupa rom değil CUSTOM rom yükleyin.

entegre75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Entegre Chip
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
0
Bu arada telefonla konuşma yaptıktan sonra cihazı kulağımdan hızlıca uzaklaştırırsam ekran açılıyor ve problem çözülmüş oluyor :) . Teknolojinin bu kadar geliştiği bir zamanda ilkel bir yöntem olduğunu farkındayım ama bilgi amaçlı paylaşmak istedim.

aonur68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur68
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
0
Bu arada telefonla konuşma yaptıktan sonra cihazı kulağımdan hızlıca uzaklaştırırsam ekran açılıyor ve problem çözülmüş oluyor :) . Teknolojinin bu kadar geliştiği bir zamanda ilkel bir yöntem olduğunu farkındayım ama bilgi amaçlı paylaşmak istedim.
Evet bende o şekilde kullanıyorum ama can sıkıcı bir durum. Xiaominin bir çok modelinde var bu sorun. Neden duzeltmiyorlar gerçekten anlamıyorum. Costum rom kullanmak istemiyorum daha önce farklı telefonlarda kullandım hiçbirisi stok romlar kadar kararlı değildi. Bu şekilde kullanacağız mecburen. Teşekkürler yine de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sorum daha olacak. Görüldüğü gibi google play hizmetleri çok fazla sarj tüketmiş bunun sebebi ne olabilir ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
Evet bende o şekilde kullanıyorum ama can sıkıcı bir durum. Xiaominin bir çok modelinde var bu sorun. Neden duzeltmiyorlar gerçekten anlamıyorum. Costum rom kullanmak istemiyorum daha önce farklı telefonlarda kullandım hiçbirisi stok romlar kadar kararlı değildi. Bu şekilde kullanacağız mecburen. Teşekkürler yine de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sorum daha olacak. Görüldüğü gibi google play hizmetleri çok fazla sarj tüketmiş bunun sebebi ne olabilir ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bugun googleda problem vardı hata veriyordu sürekli ondan dolayı olabilir

baufizik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf Özkan
Cihazım
mi10t pro
Konular
0
12.5 dan sora sürekli kilit ekranında yt music in son şarkısı duruyor kapatıyorum siliyorum gitmiyor. Teli kapat aç yapınca düzeliyor. Uygulamaya girince yine aynı. Sinir küpü oldum .varmı bir çözümü

Üst Alt