Bugün itibariyle sorun devam ediyor. Uygulama işe yaramadı. Bootloader kilidi açıp Avrupa rom deneyeceğim.daha önce sensör sorunu yaşarken bu uygulamadan ayar yapınca sorun cozuldu mu ? Tr garantılı mı cihaz?
Avrupa rom dada google uygulamaları varBugün itibariyle sorun devam ediyor. Uygulama işe yaramadı. Bootloader kilidi açıp Avrupa rom deneyeceğim.
Evet bende o şekilde kullanıyorum ama can sıkıcı bir durum. Xiaominin bir çok modelinde var bu sorun. Neden duzeltmiyorlar gerçekten anlamıyorum. Costum rom kullanmak istemiyorum daha önce farklı telefonlarda kullandım hiçbirisi stok romlar kadar kararlı değildi. Bu şekilde kullanacağız mecburen. Teşekkürler yine de.Bu arada telefonla konuşma yaptıktan sonra cihazı kulağımdan hızlıca uzaklaştırırsam ekran açılıyor ve problem çözülmüş oluyor . Teknolojinin bu kadar geliştiği bir zamanda ilkel bir yöntem olduğunu farkındayım ama bilgi amaçlı paylaşmak istedim.
Bugun googleda problem vardı hata veriyordu sürekli ondan dolayı olabilirEvet bende o şekilde kullanıyorum ama can sıkıcı bir durum. Xiaominin bir çok modelinde var bu sorun. Neden duzeltmiyorlar gerçekten anlamıyorum. Costum rom kullanmak istemiyorum daha önce farklı telefonlarda kullandım hiçbirisi stok romlar kadar kararlı değildi. Bu şekilde kullanacağız mecburen. Teşekkürler yine de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir sorum daha olacak. Görüldüğü gibi google play hizmetleri çok fazla sarj tüketmiş bunun sebebi ne olabilir ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Öyle mi haberim olmadı hiç inşallah ondandır.Bugun googleda problem vardı hata veriyordu sürekli ondan dolayı olabilir