- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 11
Aynı sorun bende de var. Ben spotify kullanıyorum bildirim ekranından gitmiyor kapatıp açmak gerekiyor. 12.5 gelmeden önce de gitmiyordu rami boşaltınca gidiyordu güncelleme ile düzelir demiştim ama daha beter oldu. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?12.5 dan sora sürekli kilit ekranında yt music in son şarkısı duruyor kapatıyorum siliyorum gitmiyor. Teli kapat aç yapınca düzeliyor. Uygulamaya girince yine aynı. Sinir küpü oldum .varmı bir çözümü
Stoya selamentegre75, Avrupa rom değil CUSTOM rom yükleyin.
Rom - OneOs (Miui 12.5) 21.8.30 Mi10T - Mi10T Pro - K30S ULTRA (Android11)
Download Download Download 21.4.17 Download 21.5.3 21.5.11 Download 21.5.17 21.5.24 21.7.19 Geliştiricisi benim de eskiden Mi 9 T pro da severek kullandığım Revos rom geliştiricisidir. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalıdır... Yüklü değilse bu...forum.miuiturkiye.net
Beyler sorun çözüldü general Mobile kablosu ile bağlandım oldu orjinal kablo ile bağlanmıyor araca maalesefMerhabalar mi 10t pro kullanıcısıyım 2. Mi 10t prom araca bir türlü bağlanamıyorum kabloyu taktığım anda 2 saniyede bir bağlantı gidip geliyor kablo orjinal başka telefonu takınca hemen bağlanıyor sorun kabloda değil
Hayalet ekran korucuyu veya normal ekran koruyucu tavsiye edermisiniz ? Kamera koruyucu öneriside rica ediyorum.
Kullandıgınız ve memnun kaldıgınız yumusak kılıflarında linklerini rica ediyorum arkadaşlar.
Endonezya rom veya eu beta tercih ediliyor genelde hocam mustafa.cemrek