Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Producer3838

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adh
Cihazım
Hidd
Konular
8
Arkadaşlar suanda tr cihazları için son guncelleme versiyonu nedır?
Son durumda sensör sorunu ve görüntülü konusmalardaki gurultu sorunu giderildi mi ?? Cihaz suan 5300 Tl bu paraya alınır mı?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Producer3838, Buradan kontrol edebilirsiniz, tavsiye olarak garantisiz alıp custom rom yükleyip kullanın derim...

aonur68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur68
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
0
Arkadaşlar merhaba. Mi 10t pro cep telefonumda görüşme esnasında yakınlık sensörü düzgün çalışmıyor. Kulağıma götürdüğüm de ekran kapanıyor fakat kulağımdan uzaklaştırıp ekranda birşey yapmak istediğim ekran açılmıyor. Bir çözümüne ulaşamadım konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
Arkadaşlar merhaba. Mi 10t pro cep telefonumda görüşme esnasında yakınlık sensörü düzgün çalışmıyor. Kulağıma götürdüğüm de ekran kapanıyor fakat kulağımdan uzaklaştırıp ekranda birşey yapmak istediğim ekran açılmıyor. Bir çözümüne ulaşamadım konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba ben garantili cihaz almıstım ama gel gelelşm global romdan dolayı sinir oldum bl açıp xiaomi eu haftalık beta kullanıyorum bu yakınlık sensörü globalde bnm baya canımı sıkmıstı google uygulamalarından diye düşündüm değiştirdim şuan çok sıkıntı yok gibi geliyor belkide bana öyle geliyor ama ben romdan kaynaklı diye düşünüyorum xiaomi eu beta iyi geliyor

aonur68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur68
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
0
Merhaba ben garantili cihaz almıstım ama gel gelelşm global romdan dolayı sinir oldum bl açıp xiaomi eu haftalık beta kullanıyorum bu yakınlık sensörü globalde bnm baya canımı sıkmıstı google uygulamalarından diye düşündüm değiştirdim şuan çok sıkıntı yok gibi geliyor belkide bana öyle geliyor ama ben romdan kaynaklı diye düşünüyorum xiaomi eu beta iyi geliyor
Teşekkür ederim bencede bir optimizasyon sorunu var. Eğer çözüm bulamazsam dediğiniz romu yükleyeyim.

entegre75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Entegre Chip
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
0
Merhaba
Mi 10T Pro kullanıyorum. Global rom yüklü. Bende de aynı problem vardı. Playstore'dan "Proximity Sensor Reset/Overrider" adlı uygulamayı indirip ayar yaptım. Şu anda bir problem yok gibi görünüyor. İsterseniz siz de deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.

Producer3838

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adh
Cihazım
Hidd
Konular
8
Merhaba
Mi 10T Pro kullanıyorum. Global rom yüklü. Bende de aynı problem vardı. Playstore'dan "Proximity Sensor Reset/Overrider" adlı uygulamayı indirip ayar yaptım. Şu anda bir problem yok gibi görünüyor. İsterseniz siz de deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.
daha önce sensör sorunu yaşarken bu uygulamadan ayar yapınca sorun cozuldu mu ? Tr garantılı mı cihaz?

entegre75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Entegre Chip
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
0
Tr garantili değil. Yurtdışı cihaz. Kayıtlı da değil. Bootloader kilitli. root yok.

mkgngr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
Orijinal Roma dönüp bootloader kilidini kapatırsanız devam eder hocam sonuçta format atmak gibi düşünün olayı, burda kilit olay bootloader kilidi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam. Kilit açılsın ilk iş Endonezya romunu deneyeceğim.
Teşekkür ederim yardım için. Hocam bir sorum daha var spotifyda müzik açtığımda albüm resmini kilit ekranında göremiyorum hiçbir tema da bunu nasıl çözebilirim ? :)

emreylm27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 9 t
Konular
2
merhaba mi 10t pro modelim Var Gpu overclock Yapmak İstiyorum Bilgisi olan Var mi ? Performans iyi Ama Merak Ediyorum Sadece Denemek istiyorum.

Üst Alt