Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

volkanefe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özbakar
Cihazım
Mi 9
Meslek
Memur
Konular
1
MIUI blockota adı altında 12.5.1 indirmiş download a bende güncellemeleri kontol dediğimde yeni güncelleme yok dedi cihaz bu sefer de gulcelemelin ayarlarına girdim en altta güncellemeleri önceden al diye bi bölüm vardı aktif ettim direk güncelleme çıktı geldiğini bildirdi daha önce bu şekilde karşıma çıkmadı diğer cihazlarda geldiyse güncelleme direk çıkardı gunceleme kontrolünde indir dersen indirildi 12.5.1 e güncellenmiş oldu tabi önceden al ne alaka onu anlamadım bide görsel olarak bir kaç yerde değişiklik var yeniliklerde de fotodaki açıklamayı yapmış

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-16-01-20-49-183_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-06-16-01-20-49-183_com.android.updater.jpg
    196,5 KB · Görüntüleme: 30

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
MIUI blockota adı altında 12.5.1 indirmiş download a bende güncellemeleri kontol dediğimde yeni güncelleme yok dedi cihaz bu sefer de gulcelemelin ayarlarına girdim en altta güncellemeleri önceden al diye bi bölüm vardı aktif ettim direk güncelleme çıktı geldiğini bildirdi daha önce bu şekilde karşıma çıkmadı diğer cihazlarda geldiyse güncelleme direk çıkardı gunceleme kontrolünde indir dersen indirildi 12.5.1 e güncellenmiş oldu tabi önceden al ne alaka onu anlamadım bide görsel olarak bir kaç yerde değişiklik var yeniliklerde de fotodaki açıklamayı yapmış
İos taki beta sürüm gibi birşey olabilir

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
merhaba, bir kaç gün oldu mi 10t pro alalı ama telefon kıpır kıpır taklıyor bir çok programın geçişinde nasıl 144 hz anlayamadım şuan global 12.1.3 yüklü. kilit başvurusu yaptım 1 hafta verdi. diğer sürümlerde eu olsun endonozya romlarda özellikle android 10 larda da böylemi? eğer böyleyse kilit falan uğraşmayayım direk başka cihaza bakayım. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Hocam bende endonezya rom yüklü Arama mesajlaşma falan gibi uygulamalar Miui olduğu için geçış yaptım. Oyunlarda veya programlarda takılma yok bazen hafif ısınma oluyor. Ama arayüzde dalgalanmalara denk geldim bazen takılmalari oluyor ekran yenileme hızını degiştirip tekrar 144 yapiyorum geçiyor.

mkgngr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
23 Mayıstan beridir 8/256 lık modelini kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı görmedim. Ama bir şey sormak istiyorum. Ben bu cihazı garantili aldım ve rom atmak istiyorum şimdiden. Malum rom attığımız zaman da garanti dışı kalıyor. Sormak istediğim şu ben rom atsam geri orjinal roma döndüğümde garantisi devam eder mi ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
23 Mayıstan beridir 8/256 lık modelini kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı görmedim. Ama bir şey sormak istiyorum. Ben bu cihazı garantili aldım ve rom atmak istiyorum şimdiden. Malum rom attığımız zaman da garanti dışı kalıyor. Sormak istediğim şu ben rom atsam geri orjinal roma döndüğümde garantisi devam eder mi ?
Orijinal Roma dönüp bootloader kilidini kapatırsanız devam eder hocam sonuçta format atmak gibi düşünün olayı, burda kilit olay bootloader kilidi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende endonezya rom yüklü Arama mesajlaşma falan gibi uygulamalar Miui olduğu için geçış yaptım. Oyunlarda veya programlarda takılma yok bazen hafif ısınma oluyor. Ama arayüzde dalgalanmalara denk geldim bazen takılmalari oluyor ekran yenileme hızını degiştirip tekrar 144 yapiyorum geçiyor.
Teşekkürler hocam. Kilit açılsın ilk iş Endonezya romunu deneyeceğim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hako06, Yanlış yönlendirme yapmayın, lütfen linki okuyun/inceleyin...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
hako06, Yanlış yönlendirme yapmayın, lütfen linki okuyun/inceleyin...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

O mesajda kesin bir cevap yok bence isterse görebilir diyor. Sonuçta bütün servisler isterse sizin telefonda yaptığınız işlemlerin 7 seceresini görür. Yanlış yönlendirme olduğunu sanmıyorum. Ucu açık bir olay olabilir de olmayabilir de arkadaş karar versin ne yapacağına

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hako06, Garantisiz ile arada ki fiyat farkı çok olduğu için risk almaya değmez,her sorunda kullanıcı hatası arıyorlar koz vermemek lazım...

zkizilkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
redmi k30
Konular
0
merhaba mi10t pro cihazim var. endonezya rom kullaniyorum. miui 12.1 var. android 11.
android klasorunde media adinda bir klasor acildi. wpden falan gelen resimler galeride gozukmuyor sadece dosyalarda gozukuyor. bunun bir cozumu var midir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-20-02-28-12-841_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2021-06-20-02-28-12-841_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    137,9 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2021-06-20-02-28-17-890_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2021-06-20-02-28-17-890_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    171,8 KB · Görüntüleme: 17
Üst Alt