- Adım
- Selim
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 48
TeşekkürlerEndonezya yüklü bende hocam gayet memnunum miui nin kendi uygulamaları.
TeşekkürlerEndonezya yüklü bende hocam gayet memnunum miui nin kendi uygulamaları.
Merhaba zip uzantılı güncelleme dosyası indirdiğinizden emin olun belki fastboot olanı indiriyorsunuzdur o yüzden twrp'de gözükmüyor olabilir.mi 10t global v12.1.3 güncellemesi geldi kaç haftadır telefona .. indiriyorum twrp modunda başlatıyorum ama installda dosya görünmüyor.. defalarca indirdim ama twrp de dosyayı göremiyorum bu yüzden güncellemeyi bi türlü beceremedim
Hocam şimdi ben direk telefonun güncelleme kısmından indir diyorum otomotik olarak.. özel oalrak herhangi bir siteden indirmiyorum. sonra telefon kendini restart yaptığında twrp ekranı otomotik geliyor ve malesef indirilen dosya olmuyor hiç bir yerdeMerhaba zip uzantılı güncelleme dosyası indirdiğinizden emin olun belki fastboot olanı indiriyorsunuzdur o yüzden twrp'de gözükmüyor olabilir.
3 noktaya tıkla son güncelleme paketini indir de. İndirince yeniden başlatma, kendin twrpyi aç dosyayı seç yükle.Hocam şimdi ben direk telefonun güncelleme kısmından indir diyorum otomotik olarak.. özel oalrak herhangi bir siteden indirmiyorum. sonra telefon kendini restart yaptığında twrp ekranı otomotik geliyor ve malesef indirilen dosya olmuyor hiç bir yerde