- Adım
- Zafer
- Cihazım
- Mi 10T PRO
- Meslek
- Yazarkasa Teknisye
- Konular
- 25
Bi ara 365 güne çıkarıldı yazıyorlardı4+4 8 ay
Bi ara 365 güne çıkarıldı yazıyorlardı4+4 8 ay
Yok üstat 4+4 senelik sene içinde 4+4 yeni sene bida 4+4Bi ara 365 güne çıkarıldı yazıyorlardı
Reis nasil cozdun? Calibrasyonla bende yaptm ama olmadiPubg de sabit dururken gyro kendi kendine çok ama çok yavaş sola kaymaya başladı bi ara gyro sensorunu kalibre ettim ogün bugündür hiç sorun olmadı Allah'a şükür çok memnun cihazdan sürüm meselesi bu cihazdan önce ki cihazlarıma aosp hariç denemediğim rom kalmadı diyebilirim her hafta farklı bir sürüm diye bilirim ama bu saatten sonra gerek duymuyorum tavsiyede etmiyorum güvenlik açısından özellikle
Telefonu düz bir yere koy 3 5 sn bekle kalibrasyona tıkla cihazı oynatmadanHayirli Cumalar Arkadaslar.Ben Mi10t pro kullanicisiyim.Pubg seven bir adamim ama telefonu aldim alali telefonda jiroskop sorunu yasiyorum((( jiroskop telefon sabit kalmasina ragmen yine de saga kayiyor.bu sorunu yasayan varmi? Veya cozumunu bilen varmi? Kalibrasyon yaptim defalarca ama yine duzelmedi.baska bir yontem varmi? Lutfen yardim edin ((((
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis nasil cozdun? Calibrasyonla bende yaptm ama olmadi
Endonezya yüklü bende hocam gayet memnunum miui nin kendi uygulamaları.Endonezya romu mu iyi Hindistan rom mu? Hangisi kurulmalı Mi uygulamaları için?