Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Ben üzerinde gelen ekran koruyucuyu kullanıyorum ve kılıf olarakta Zore Autofocus kılıf kullanıyorum. Hangi ekran koruyucusu tavsiye edersiniz.
Seramik cam koruyucu yada 5d tam kapatan cam koruyucu öneririm. Hem kaliteli hemde iş görüyor.

06MÜFİK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi 8
Konular
0
Yabancı forumlarda kullanan arkadaşlar ısındığını yazmış? Sizlerde durum nedir? Telefonu almayı düşünüyorum ama üstüne 600 daha ekleyip oneplus 8t alsammı kararsızım
Ben de Mi 10T Pro kullanıyorum LCD yerine Amoled ekran olsaymış müqmmel ötesi bir şey olurmuş(tamam herhangi ekrana gelen bir zararda fiyat konusunda oldukça yüksek şeyler çıkabilir ancak Amoledin verdiği tadı hiçbiri vermez net.) oneplus kullanmadığım için bilmiyorum ama ben olsam yine mi 10t pro alırdım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kamera ve performans açısından oldukça memnunum ama kamera da zoom olayında bi tık daha üst seviye de olabilirmiş

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2021-05-24-19-29-59-961(0).mp4
    4,6 MB · Görüntüleme: 0

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Ben üzerinde gelen ekran koruyucuyu kullanıyorum ve kılıf olarakta Zore Autofocus kılıf kullanıyorum. Hangi ekran koruyucusu tavsiye edersiniz.
Spigen kılıf, en iyi kılıflar, şeffaf likit kenarı, kaliteli telefon kullandığınız belli oluyor, hah işte bu diyorsunuz, arka lensi ve ön camı korumasıda cabası, üzerine tanımam,tek tercihim.. Başka kılıfta kullandım Spigen kalmadığından, stoklarda görünür görünmez aldım, mükemmeldir yn~~ hepsiburada sitesi tavsiyedir,fiyatı dahada uygun oluyor...

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
Merhaba bugün almış olduğum mi 10t pro ile aranızdayım bl kilidi 7 gün sonra açacağım

Muhammet6112

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
muhammet
Cihazım
mi9
Konular
22
Beyler mi 10 t pronun kamerasi daha beyaz çekiyor t ye göre buda galiba samsung lensle alakali t de sony var ve fotoğraftaki renkler daha güzel

goko3636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
göktuğ
Cihazım
mi 10t
Konular
3
Bu telefon için alabileceğim en iyi 33w ( yani maksimum şarj hızını destekleyen) şarj aleti nedir dostlarım?

FairLighty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mı 10T Pro
Konular
32
Arkadaslar dolby modulu yukleyebilen var mi? Her seferinde hata almaktan bıkmış durumdayım

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Arkadaslar dolby modulu yukleyebilen var mi? Her seferinde hata almaktan bıkmış durumdayım
Dolby baştan sona hata zaten. Ben Viper kullanıyorum onu da ayrı özel bir yöntemle kurabildim.

Üst Alt