Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

bob_marley_232

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
Evet Benimki Isınıyor Sebepsiz yere Pugb mobilde 865 islemci Var Nedendir Anlamıyorum Arkadasimda not 8 Var Oda ısınıyor Eş deger Mi yani Telefon Fiyat İşlemci farki var Ama gel gelelim ki ısınıyor 45.50 kadar gidiyor ısı

45-50 derece pubg oynarken yüksek bir sıcaklık değil.
Ayrıca işlem gücü ne kadar yüksekse o kadar çok ısınması da normal. Note 8 in o kadar ısınırken verdiği görüntü ile senin telefonunun verdiği görüntü bir değil.

anilutku

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, Mi 8 SE kullanıcıyım standart bir telefon kullanıcısı olarak bu telefona geçmemin avantajları değil dezavantajlarını belirtebilir misiniz müsaitseniz eğer...
Mi 8 SE'yi 2.5 sene önce 1.500 TL'ye almıştım, artık bir heyecan arıyorum. Yine yurt dışı olarak Mi 10 T PRO temin etmeyi düşünüyorum, fikirlerinizi merak ettim. +'lar illaki vardır, ama Mi 8 SE'den geçince eksiler olacak mı bunu merak ediyorum.
Teşekkürler.

cderiv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adip
Cihazım
Cihazim
Konular
1
hic bir eksi olmaz. fakat bence amoled ekran bir telefona yonel. goruntu daha guzel.

volkanefe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özbakar
Cihazım
Mi 9
Meslek
Memur
Konular
1
Evet Benimki Isınıyor Sebepsiz yere Pugb mobilde 865 islemci Var Nedendir Anlamıyorum Arkadasimda not 8 Var Oda ısınıyor Eş deger Mi yani Telefon Fiyat İşlemci farki var Ama gel gelelim ki ısınıyor 45.50 kadar gidiyor ısı
45 derecemi pubg için buz gibi sayılır o sıcaklık ama atlanmaması gereken detay 45 derece ısı kaç derece oda sıcaklığında iken 45 derece. bende bu cihazı kullanıyorum benim farkettiğim 1 cisi mobil internette oynarken ısının wifi ye göre fazla olması 2 ncisi batarya özellik le yüzde 20 nin altına düşünce ısının artması 65 dereceye kadar sıkıntı olmaz ama 55 57 dereceyi geçmesse daha iyi ısıdan yana korkacağın ilk sorun ekran hasarı ilk hasar görecek ekranın olacaktır uzun kullanımda eee ekranda amoled değil IPS te zaten amolede nazaran para değil çok kasma yani

Son düzenleme:

emreylm27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 9 t
Konular
2
45 derecemi pubg için buz gibi sayılır o sıcaklık ama atlanmaması gereken detay 45 derece ısı kaç derece oda sıcaklığında iken 45 derece. bende bu cihazı kullanıyorum benim farkettiğim 1 cisi mobil internette oynarken ısının wifi ye göre fazla olması 2 ncisi batarya özellik le yüzde 20 nin altına düşünce ısının artması 65 dereceye kadar sıkıntı olmaz ama 55 57 dereceyi geçmesse daha iyi ısıdan yana korkacağın ilk sorun ekran hasarı ilk hasar görecek ekranın olacaktır uzun kullanımda eee ekranda amoled değil IPS te zaten amolede nazaran para değil çok kasma yani
Aynen Dediğin Dogru ama bı anda Olması Çok saçma Ben Onu Diyorum yani android 11 de Bı sıkıntı var 10 a Geçtim hala aynı Bilmiyorum Dediğiniz gibi de olabilir ama Bianda olması İlginç genede saolun

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Mi 10T Pro 8/256 modelini almak üzeriyim tavsiye eder misiniz? Amacım oyun vs değil kamera ve performans

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Arkadaşlar herkese merhaba cihazı alalı 1 hafta oluyor. Telefon görüşmeleri sırasında ekranın kapanmaması sorunuyla çok karşılaştım. Sonrada ekran koruma camını ve kılıfı değiştirdim. Sorun ortadan kalktı. Aklınızda olsun bi deneyin derim.

servetcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet CAN
Cihazım
Mi10T Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
3
Arkadaşlar herkese merhaba cihazı alalı 1 hafta oluyor. Telefon görüşmeleri sırasında ekranın kapanmaması sorunuyla çok karşılaştım. Sonrada ekran koruma camını ve kılıfı değiştirdim. Sorun ortadan kalktı. Aklınızda olsun bi deneyin derim.
Hangi kılıf ve ekran koruyucuyu kullanmaya başladınız? Benzer sorunları yaşayan olarak soruyorum.

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Hangi kılıf ve ekran koruyucuyu kullanmaya başladınız? Benzer sorunları yaşayan olarak soruyorum.
Dostum ekran koruyucudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü şimdi hangi kılıfı takarsam takıyım sorun olmuyor.

servetcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet CAN
Cihazım
Mi10T Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
3
Dostum ekran koruyucudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü şimdi hangi kılıfı takarsam takıyım sorun olmuyor.
Ben üzerinde gelen ekran koruyucuyu kullanıyorum ve kılıf olarakta Zore Autofocus kılıf kullanıyorum. Hangi ekran koruyucusu tavsiye edersiniz.

Üst Alt