- Adım
- Muharrem
- Cihazım
- Mia2
- Konular
- 8
Arkadaşlar bugün sipariş verdim telefonu sizce alınır mı 8 256 6200 TL Türkiye garantili
Sipariş iptal edebiliriz hocam sıkıntı yok ama garantisiz olan larda 4500 TL den aşağı yok ve kime güveneceğim bilmiyorum ayrıca IMEI sıkıntı lari oluyor yanı bende bilemedim aslında hocamMuharrem5896, Kişisel görüşüm 5-6 bin tl garantili xiaomi alınmaz,stock yazılım sizi üzer ama sipariş vermişsiniz artık hayırlı olsun...
Arada 2 bin tl var garanti için değer mi sizce ?
Satıldı - Mi 10T PRO 5G (256/8GB)
2 haftalık cihaz olup ekran ve kamera koruyuculu kullanılmıştır sıfırdan daha temiz durumdadır cihaz yurtdışı olup kayıt alıcıya aittir bootlader kilidi bugün itibariyle açılmıştır kutu ve kutu içeriği tamdır yanında 2 adet kılıf vardir.uzerine nakit alabileceğim cihazlarla takas olur takas...forum.miuiturkiye.net
Stok yazılım larin sıkıntı larimi var hocamMuharrem5896, Kişisel görüşüm 5-6 bin tl garantili xiaomi alınmaz,stock yazılım sizi üzer ama sipariş vermişsiniz artık hayırlı olsun...
Arada 2 bin tl var garanti için değer mi sizce ?
Satıldı - Mi 10T PRO 5G (256/8GB)
2 haftalık cihaz olup ekran ve kamera koruyuculu kullanılmıştır sıfırdan daha temiz durumdadır cihaz yurtdışı olup kayıt alıcıya aittir bootlader kilidi bugün itibariyle açılmıştır kutu ve kutu içeriği tamdır yanında 2 adet kılıf vardir.uzerine nakit alabileceğim cihazlarla takas olur takas...forum.miuiturkiye.net
Peki hocam önereceğiniz bir satıcı var mı acabaMuharrem5896, Asla imei sıkıntısı olmaz,sadece işi bilmeyen biri yaparsa sıkıntı olur,tercih sizin arada ki fark çok fazla bence değmez o farka...
Stock yazılım sıkıntılarını güncelleme yapanlara sorun çoğu isyanlarda ve geri eski sürüme dönüş yok maalesef...
Soru - Bildirim kayması
Merhaba eu rom 12.1.1 stabil sürümündeyim. Üst üste mesaj gelince veya birikince bildirimlerde isimler ve profil fotoğrafları kayıyor. Bunun bir çözümü var mı? Ya da başka bir eu sürümünde çözüldü mü? Eğer öyleyse bilgilerimi kaybetmeden nasıl geçiş yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirimforum.miuiturkiye.net
Telefonun mikrofon işini ne yapacağız? Telefon görüşmelerimde sesi hoparlöre veremez oldum. Ne zaman hoparlörle konuşmaya çalışsam sesim karşı tarafa az ve boğuk gidiyor. Telefonu satma derecesine getiriyor yavaştan. |
Şunu kullanıyorum ben mi 10t pro cihazımda zerre sorun yaşamadım.sağlam kasmayan temiz güzel bir rom önerisi verir misiniz ?