- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 4
Bi Allah'in kulu da cevaplamaz mi yavYakinlik sensoru konusu cozuldu mu?
Bi Allah'in kulu da cevaplamaz mi yavYakinlik sensoru konusu cozuldu mu?
Hocam en son gelen güncelleme ile biraz düzeldi fakat hala devam ediyor 12.5 sürümü ile tam oturacak diye düşünüyorumBi Allah'in kulu da cevaplamaz mi yav![]()
Tesekkurler hocam bilgilendirme icinHocam en son gelen güncelleme ile biraz düzeldi fakat hala devam ediyor 12.5 sürümü ile tam oturacak diye düşünüyorum
Rica ederimTesekkurler hocam bilgilendirme icin![]()
Merhaba,Arkadaşlar Mi10 T cihazımı gece şarj ettim gece 10 dakika oynadıktan sonra interneti vs. kapatıp uyudum. Sabah kalktığımda şarj %100 den %96 ya gerilemiş. Normal mi ? Bekleme modunda Mi 6 da böyle bir sıkıntım yoktu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Anladım, siz kapatmıyorsunuz normal bence ben kapatınca böyle MIUI 12 den kaynaklanıyor olabilir mi ?Merhaba,
İnterneti vb. Kapatmadan benim de %4 civarında yiyor.
Anladım, siz kapatmıyorsunuz normal bence ben kapatınca böyle MIUI 12 den kaynaklanıyor olabilir mi ?
Aynı sorun bende de var hocam, çözümünü bulamadımMerhaba,
Benim de cihazım Mi 10T Pro görüntülü görüşmelerde karşı tarafa ses boğuk veya kısık gidiyor sanırım hoparlörden gelen ses ile mikrofon bastırmaya çalışıyor gürültü algılayıp. Bu sorunla karşılaşıp çözümü olan var mı?