Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bilonemsi, Şu konu ne oldu ? Konuya durumunuzu yazın,konu çözüme kavuşsun....

bilonemsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
behlul
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
15
bilonemsi, Şu konu ne oldu ? Konuya durumunuzu yazın,konu çözüme kavuşsun....

hocam oraya tam olarak ne yazmam gerektiğini anlayamadım redmi note 8 cihaz kullanıyordum ve aradaki arkadaşlardan çok yardım aldım hepsi sağolsun çok ilgili ve bilgili onlardan ayrıldığım için öyle bir teşekkür başlığı açtım mi 10 t aldığım içinde buraya geldim ;)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bilonemsi, Forumda konular arası geçiş,yorum vs yapmak için diğerine veda etmenize gerek yok, bu bölümde de benim konularımı okur,videoları izlerseniz sorunsuz tüm romları yüklersiniz, konu açmadan önce mutlaka cihaz ana bölümünü okuyun/inceleyin unutmayın ki bu cihazı alan İLK kişi siz değilsiniz ;)

Kolay gelsin,iyi forumlar...

hknslmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi 6
Konular
1
Xiaomi Mi 10T Pro ile Bluetooth üzerinden Huawei Watch Gt2 akıllı saati bulamıyorum. Çok saçma bir sorun Huawei ile görüştüğümde bizim saatimiz uyumlu telefonunuza baktırın diyor. Xiaomi ise saatiniz yeni nesil telefonlar ile uyumlu değil diyor. Saati Mi10T Pro haricinde bütün telefonlar buluyor ve sorunsuz çalışıyor. Huawei healt uygulaması yüklü ve güncel. Daha önceki telefonumda sorunsuz kullanmıştım bu saati. Mi 10T Pro maalesef bu saati bluetooth üzerinden bulmuyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu. Hiçkimse çözüm bulamadı bu can sıkıcı soruna
Bende huwai gt2e saat var cihazım mi 10 t ama hiç bir problem yaşamadım hatta Bluetooth açar açmaz çoklu destekle hem saate hemde arabaya sıkıntısız bağlanıyor.

magicwords

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
magicwords
Cihazım
mi6
Konular
1
Merhaba cihazı yeni aldım yurt dışı. Ekran koruma var gibi ama bilemedim. Yanlarda ve ön kamera çerçevesinde izi var. Sorum bu ince korumayı nasıl çıkartırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende huwai gt2e saat var cihazım mi 10 t ama hiç bir problem yaşamadım hatta Bluetooth açar açmaz çoklu destekle hem saate hemde arabaya sıkıntısız bağlanıyor.
Bende gt2 pro var ve tüm bildirimler çifter çifter geliyor. Nedenini bulamadım. Sizde de bu şekilde mi

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
magicwords, Tırnaklayın çıkarın,linkte yer alan romu kullanıyorum,memnunum

Draco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Yakinlik sensoru konusu cozuldu mu?
Dostlar bir gelişme var mı bu konuda? Çok sık telefonla konuşmam gerekiyor işim gereği, böyle bir sorun benim için çok kritik. Yoksa F2 Pro'ya yönelmek zorunda kalacağım

hknslmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi 6
Konular
1
Merhaba cihazı yeni aldım yurt dışı. Ekran koruma var gibi ama bilemedim. Yanlarda ve ön kamera çerçevesinde izi var. Sorum bu ince korumayı nasıl çıkartırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende gt2 pro var ve tüm bildirimler çifter çifter geliyor. Nedenini bulamadım. Sizde de bu şekilde mi
Yoq tek tek geliyor bildirimlerde sıkıntı yoq birkere bende de olmuştu saati sıfırladım tekrar bağladım düzelmişti.

Wers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
2
Merhaba,

İphone 6 dan mi 10t pro ile aranıza katıldım.

Geçiş sürecinde benim için önemli olan whatsapp konuşmalarının aktarılmasıydı. Onu da başarılı bir şekilde gerçekleştirdim.

Genel anlamda memnunum. :)

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
26
Xiaomi Mi 10T Pro ile Bluetooth üzerinden Huawei Watch Gt2 akıllı saati bulamıyorum. Çok saçma bir sorun Huawei ile görüştüğümde bizim saatimiz uyumlu telefonunuza baktırın diyor. Xiaomi ise saatiniz yeni nesil telefonlar ile uyumlu değil diyor. Saati Mi10T Pro haricinde bütün telefonlar buluyor ve sorunsuz çalışıyor. Huawei healt uygulaması yüklü ve güncel. Daha önceki telefonumda sorunsuz kullanmıştım bu saati. Mi 10T Pro maalesef bu saati bluetooth üzerinden bulmuyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu. Hiçkimse çözüm bulamadı bu can sıkıcı soruna
Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ama yine de yazayım. Playden indirdiğiniz huawei sağlık uygulamasını silin. Huawei app galery indirip kurun sağlık uygulamasını ordan indirin. Saat görünecektir.

Üst Alt