Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

MehmetAlper

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Mi 10t
Konular
0
Merhaba,Arkadaşlar ilk kez Xiaomi telefon kullanıyorum ve Mi10T aldım. Aşağıya rapor olarakta belirttiğim sorunları yazdim. Bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaş varsa yardımlarınızı rica ederim.

Saygılar, Sevgiler.

1) Telefonda Titreşim problemleri var. Örnek verecek olursak telefon titreşim modunda iken what's up mesaj bildirimi gelmiyor aramalarında ise titreşim bildirim gibi geliyor bi kez oluyor ve sonrası yok onu da açabilmek için baya çaba sarf ettim. Grup aramalarında hiç bir şekilde titreşim yok.

2)Telefon Bluetooth kulaklıga bağlı iken mesela twitter rt ve favlamada hem telden hem kulaklıktan ses geliyor.

3)Bluetooth kulaklık bağlı iken ses artırma yada azaltma yaptığımda ekranda görünmüyor. Bu ses açma kısma ekranı daha detaylı olmalı. Kulaklıktan zor bi kullanım. Daha önce hep samsung kullandim çok temiz çalışıyordu.

4) Ayni anda 2 ses özelliğini kapatmama rağmen hem müzik hem video sesi birlikte geliyor.

5)Bazı sesleri kapattım mesela silme sesini. Uygulamaları sildiğim de hala ses geliyor.

6)Bu cihazda 865 imleci var bazen arayüz hiçbir sebep yokken (Hersey kapalı olsa bile) telefon kasıyor. Bildiğin fps atlıyor gibi. (144hz açıkken gerçi hepsini değiştirip denedim sonuç değişmedi.)

7)Titreşimle ilgili ilave bir madde ekleyeyim. Cok zayıf bazen teli bulmak için arıyorum titreşim o kadar az ki bulamıyorum telefonu.

Sonuç olarak cihazın yazılımında parça parça bir çok sorunu var ki ben bunu 2 haftalık deneyimle buldum. Yazılım özensizce hazırlanmış. Bir test mühendisi olarak prod ortama böyle çıkmak büyük risk.

İlk kez Xiaomi kullanıyorum ve sorunlar en kısa sürede çözülmez ise bir daha alacagimi sanmıyorum.

Yukarida belirttiğim sorunların çözümü varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Dediğiniz konularda haklısınız. Bende de konuşma esnasında telefon ekranı her zaman olmasada arada kapanmıyor ve yanağım ekrana değiyor. Ayrıca bildirim sesi ile zil sesini ayrı ayrı ayarlayamıyorum. Menüdeki anlık kasmalar bence cihazın kendisinin yenileme hızını anlık olarak ihtiyaca göre ayarlamaya çalışmasından oluyor. Yani 144hz seçiyoruz ama aslında otomatik o. Sabit 144 hz pili çok tüketeceğinden otomatik ayarlıyor. Sabit 144 hz olsa o kasmalar olmayacak bana göre. Kulaklık konusunda yaşadıklarınızın aynısı bende de var. Biraz daha sabredecem bakalım. Olmazsa custom romları deneriz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oguzali

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz Ali
Cihazım
Mi10T
Konular
0
Dediğiniz konularda haklısınız. Bende de konuşma esnasında telefon ekranı her zaman olmasada arada kapanmıyor ve yanağım ekrana değiyor. Ayrıca bildirim sesi ile zil sesini ayrı ayrı ayarlayamıyorum. Menüdeki anlık kasmalar bence cihazın kendisinin yenileme hızını anlık olarak ihtiyaca göre ayarlamaya çalışmasından oluyor. Yani 144hz seçiyoruz ama aslında otomatik o. Sabit 144 hz pili çok tüketeceğinden otomatik ayarlıyor. Sabit 144 hz olsa o kasmalar olmayacak bana göre. Kulaklık konusunda yaşadıklarınızın aynısı bende de var. Biraz daha sabredecem bakalım. Olmazsa custom romları deneriz.

Hocam custom romları da garanti iptal oluyor mu?

Oguzali

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz Ali
Cihazım
Mi10T
Konular
0
Bildiğim kadarıyla garanti iptal oluyor ancak eski stok roma dönmek mümkün.

Merhaba bende global sürüm yüklü görünüyor

Version: V12.0.10.0.QJDEUXM (MIUI12)
Size: 2.8G
Mi 10T/Pro EEA kurarsan garantide veya telefonda bir sorunla karşılar miyim?

Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
Arkadaşlar Mi 10T'nin ekran koruyucusuna fazla güvenmeyin çok ince bir yapıda ve bildiğimiz plastik ekran filmi diyebiliriz. Zore 2-3 güne kadar Nano ekran koruyucu çıkaracak ondan almanızı tavsiye ederim.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
6/128 F2 Pro'dan 8/128 Mi 10T'ye geçtim. İlk izlenimlerin malzeme kalitesi olarak 10T daha iyi ekran IPS ama kaliteli.
bu yoruma güvenerek arkadaşıma öneriyorum :) s10+ ile arasında kalmıştı.

ayilmaz81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
MIUI Mi 10 T Pro ile bende aranıza katıldım.Şimdiye dek aldığım.cihazlardan memnun olduğum.oldu olmadığında ancak bu cihazı uzun süre kullanabilirim.Bootloader kilidin açılması için daha 475 saat var..Twrp yüklenince cihaza doğal olarak çıkacak romları deneme fırsatim olacak..
bl kilidi nedir nasıl açılıyor yeniyim. bilgilendirme yapabilir misiniz. bir de bu telefonu almak istiyorum. siteye de bu yüzden üye oldum

cw34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fxy
Cihazım
Mi10T
Konular
2
bl kilidi nedir nasıl açılıyor yeniyim. bilgilendirme yapabilir misiniz. bir de bu telefonu almak istiyorum. siteye de bu yüzden üye oldum

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

ilacligazoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Not7
Konular
1
Cihaz pubg de 90fps de aşırı ısınıyor, çözümünü bulan var mı ?

Üst Alt