Soru Mi10 pro 4.5 g

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Arkadaşlar imei repairli mi10 prosunda vodafon hat kullanan varmı aramızda.Benim telefonumda vodafonda 4.5 g sürekli gidip geliyor 3g ye aldığımda hiç bir problem yaşamıyorum.Telefona turkcell ve t.telecom hat takıyorum hiç kesinti olmadan 4.5 g çalışıyor.telefona ikinci defa işlem yapıldı değişen olmadı telefonda problem var diye telefon değiştirildi aynı problem devam ediyor.Evde iki tane vodafon hat var iki hattada prblem var.Baz isyasyonundan diyeceğim ama 10 km uzaklıkta bile problem var meskun mahaldede yaşamıyorum şehrin merkezi.Aynı hat samsung ve iphone telefonda problemsiz çalışıyor.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Çin Mi 9 da da band 20 var mı?
Mi 9 globale sürülmüş bir cihaz. Çin için ayrıca üretilip üretilmediğini bilmiyorum.
Edit:Şimdi baktım cantara hocamın konusunda çin versiyonlarda band20 yokmuş.

Son düzenleme:
Oyla:

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Mi 9 globale sürülmüş bir cihaz. Çin için ayrıca üretilip üretilmediğini bilmiyorum.
Bir şeye emin olmadan yazmamak lazım, burda Vodafone ile ilgili büyük sıkıntı çekiyoruz, soruna çözüm bulabilmek için gayret ediyoruz.

Oyla:

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Benim cihazım 8/128 çin cihazı ilk çıktığında türkiyeye malum yollardan gelen ilk cihazlardan ve bant20 yok lütfen bilmediğimiz konularda yorum yapmayalım.

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Benim cihazım 8/128 çin cihazı ilk çıktığında türkiyeye malum yollardan gelen ilk cihazlardan ve bant20 yok lütfen bilmediğimiz konularda yorum yapmayalım.
Öyle hatırlıyordum ve hemen akabinde bakıp doğrusunu öğrendim ve ekledim. Yorum yapıp yapmamam konusunda direktif vermeyin lütfen.

Oyla:

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Öyle hatırlıyordum ve hemen akabinde bakıp doğrusunu öğrendim ve ekledim. Yorum yapıp yapmamam konusunda direktif vermeyin lütfen.
Yorum yapabilmeni eleştirmedim ki, doğru bilgi yerine gereksiz yanlış bilgi vermeni eleştirdim.

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Yorum yapabilmeni eleştirmedim ki, doğru bilgi yerine gereksiz yanlış bilgi vermeni eleştirdim.
Konuyu uzatmanın anlamı yok. Her doğru bildiğimizi teyit edip yazamiyoruz. Yok diye biliyordum yanlış biliyormuşum düzelttim. Duzeltmesem haklısınız söylediklerinizde. Bundan sonrası laf kalabalığı olur. Bol şanslar size arastirmalarinizda.

Oyla:

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Ben burda problemime çözüm arıyorum emin olmadığım hiç bir konudada cevap yazmam okur geçerim eğer eminsemde yardımcı olurum.Siz bu iki telefonuda kullandınızmı bilmiyorum ama ben kullanmadığınız bilği sahibi olmadığınız telefon hakkında yanlış bilği vermeyin ve yanlış yönlerdirme yapmayın diye yazdım yoksa doğru yapılan yoruma sözüm yok ve olamazda.Burası bilği paylaşım yeri.

Oyla:

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Konuyu uzatmanın anlamı yok. Her doğru bildiğimizi teyit edip yazamiyoruz. Yok diye biliyordum yanlış biliyormuşum düzelttim. Duzeltmesem haklısınız söylediklerinizde. Bundan sonrası laf kalabalığı olur. Bol şanslar size arastirmalarinizda.
Teşekkürler, umarım sıkıntı çözülür de bu konuda bizim gibi sıkıntı yaşayanlara örnek olur.
Kalın sağlıcakla..

Oyla:

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Aynı problem bende de oldu durup dururken telefon bir anda çekmeyip 1 dkya tekrar çekmeye başlıyor. ben de çare olarak turkcelle geçmeyi buldum. Geçiş için başvurdum bakalım sıkıntı geçecek mi paylaşırım
Ne yaptınız turkcell e geçtinizmi problem devam ediyormu.

Oyla:
Üst Alt