Re: RE: Mi WiFi Router Mini Unboxing ve inceleme / Bölüm 1
smyrniankiwi' Alıntı:
abi fotograflar pc'de de uzerine tiklayinca gayet buyuk gozukuyor. sikinti yok bende.
eline saglik.
MI 4W cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tıklayınca problem yok hocam. Konu içerisinde çok küçük kalıyor. Şimdi herşeyi ortalayınca biraz daha iyi oldu. İlk açtığımda herşey sola yaslanmış standart haldeydi. Küçücük bir resim ve altında sağa doğru uzayıp giden bir iki satırlık yazılar hiç hoş görünmüyor du.
MGM Barut' Alıntı:
Çetin hocam, ellerine yüreğine canına gönlüne sağlık,yine döktürmüşsün.Muazzam bir çalışma olmuş,gerçekten Xiaomi baksında bir şeyler öğrensin.Çok teşekkürler.
Ben teşekkür ederim hocam.
cantara' Alıntı:
Hocam açıkçası resimlere dokunmaya çekiniyorum. Bu kadar emek vermişsiniz, ya düzeni bozarsam diye korkuyorum.
Yeniden ellerinize sağlık, konular gerçekten harika.
+ konular sabit.
Bugüne kadar yaptığım en meraklı ve istekli ama bir o kadar da en zorlu çalışmam oldu. Herşeyin Çince olması beni çok zorladı. Bu arada LG’lerde rom içinde gelen Translate uygulamasının çok büyük yararını gördüm. Kelime, satır yada blok şekilde OCR okuma yeteneği müthiş ti. Onun da çok büyük payı var.
catlax66' Alıntı:
Bu arada belki bitane satılığa çıkarta bilirim gelsinde bi
Hocam elinizden çıkartmak istemeyeceksiniz. Uzaktan yönetim özelliği çok güzel. Özelikle evde sizden izinsiz bağlantıları engellemeniz, kısıtlamalar getirebilmeniz, çok fazla download yapıyorsanız, her yerde kontrolünüz altında olması oldukça faydalı.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk