chatin_62' Alıntı:Hayır maalesef bu bir modem değil. Bununla, cihaza bağlanan cihazlar arasında yerel bir ağ oluşturabilir, mevcut yerel ağınızı daha da genişletebilir, yerel ağınızda internet varsa doğal olarak interneti de genişletmiş olursunuz.metin0135' Alıntı:çok süper açıklayıcı bir anlatım olmuş benim sormak istediğim
Bu modemi adsl olarak kullanmanın bir yolu varmı?
birde openwrt konusuna değinebilirmisiniz?
İnternet modeminizde yapamadığınız kısıtlama ve kontrolleri bununla yapabilir, download meraklısı iseniz pc'den bağımsız olarak cihaza bir usb disk takarak downloadlarınızı yapabilirsiniz.
Openwrt konusunu hatırlayamadım. Konu başına da kısaca bir göz attım ama gözüme de çarpmadı. Nerede gördüğüzü yazarsanız bir bakayım.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
İngilizce destek vermemeleri çok büyük eksiklik.Mobil uygulamasının çevirisi yapılmış bir versiyonunu indirdim güncelleme yapılamıyor bazı özellikler kullanılamıyor gibi görünüyor.
Open WRT konusunda http://en.miui.com/thread-64391-1-1.html bu adreste gerekli bilgiler verilmiş. Daha önce bu konuyla ilgilenmedim ve türkçe kaynakta yok bu konuda ingilizcesi gayet güzel anlatılmış aslında ama tecrübem olmadığı için bazı şeylere anlam veremiyorum.Bilginiz var ise detaylı anlatım olarak değil de hangi versiyonun kullanılabileceği ingilizce desteği ve genel olarak artıları konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.Deneme yanılma ile ilerlemek istemiyorum.