Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

westbam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Meslek
Yazılım
Konular
8
windows'ta denedim bu kısımda takılmadım ama işlemi yaparken başka bir hata verdi 😂 o hatanın da çözümünü bulamadım henüz. neyse biraz daha bekleyip yeni çözümler deneyeceğiz.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
windows'ta denedim bu kısımda takılmadım ama işlemi yaparken başka bir hata verdi 😂 o hatanın da çözümünü bulamadım henüz. neyse biraz daha bekleyip yeni çözümler deneyeceğiz.
Hocam o zaman 5. Seviye olmaya çalışın her gün girip Check in yapmanız gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o zaman 5. Seviye olmaya çalışın her gün girip Check in yapmanız gerekiyor.
Ayrıca bu durumu Çin mi community uygulamasında yapılması gerektiğini tekrar hatırlatayım.

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Hocam şuan onaylanmış Çin hesabında official bir şekilde kilit açabiliyorsun. Olay bu hesabı bulmak
Direkt bypass işlemleri ve bu Türkiye numarası ile Çin hesabı açma konusunu bulan yabancı arkadaş ile konuştum. Note 13 serisinde ne olursa olsun hesap eklemeye çalıştığınız zaman Sistem güncelleniyor gibi bir hata veriyor. Geçici olarak sunucuları kapalı diyorlar bu ailenin ama aylardır kapalı. Geçici olduğunu hiç sanmıyorum. Zaten OnePlus 13'e geçtim sayılır. Değmez gerçekten, çok sıkıntılı bir durum.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Direkt bypass işlemleri ve bu Türkiye numarası ile Çin hesabı açma konusunu bulan yabancı arkadaş ile konuştum. Note 13 serisinde ne olursa olsun hesap eklemeye çalıştığınız zaman Sistem güncelleniyor gibi bir hata veriyor. Geçici olarak sunucuları kapalı diyorlar bu ailenin ama aylardır kapalı. Geçici olduğunu hiç sanmıyorum. Zaten OnePlus 13'e geçtim sayılır. Değmez gerçekten, çok sıkıntılı bir durum.
Kesinlikle değmez. Çin den telefonu 5000 TL gibi bir ücrete aldım ama sırf globele cevircem diye telefonu geçecek kadar ücret ödüyoruz saçma

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Kesinlikle değmez. Çin den telefonu 5000 TL gibi bir ücrete aldım ama sırf globele cevircem diye telefonu geçecek kadar ücret ödüyoruz saçma
Ben çok aradım yapabilecek birini. Parasıyla dahi açamıyor ya da açmak istemiyor millet, anlamadım. Xiaomi'nin bu tutumu kadar saçma bir durum yok. Tamam hükümet kararı ama buna uyan sadece bir Xiaomi var. Haklı olarak nedenleri de belli Çin dışında bu kadar popüler olduklarını görmedim pek.

Yani anlayacağınız işin kısası Xiaomi'nin bir artısı kalmadı bu konuda. Nothing, OnePlus ve Google dışında adam akıllı firma yok ben şahsen anlamış oldum. Yurtiçi Nothing Phone 2 geçerek bu serüveni başlamadan sonlandırdım, mecburen. Eskiden imrenirdim Xiaomisi olanlara nasıl kolay yapıyorlar bunca şeyi diye ama artık lanet getiriyorum.

ubeydullah112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ubeydullah
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0

Bu link üzerinden bölgeyi değiştirmeden numara kısmını Türkiye seçip mi hesabı açılabiliyor. Çin hesabı oluyor. Ben bu şekilde hesap açtım bu gün ve telefon üzerinden kilit açma başvurusu yaptım. Hesap ve cihaz başarıyla ilişkilendirildi olarak yazdı. Bilgisayara bağlayıp mi tools ile kontrol edeceğim umarım kilit açılır. Şansınızı deneyin isterseniz.

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3

Bu link üzerinden bölgeyi değiştirmeden numara kısmını Türkiye seçip mi hesabı açılabiliyor. Çin hesabı oluyor. Ben bu şekilde hesap açtım bu gün ve telefon üzerinden kilit açma başvurusu yaptım. Hesap ve cihaz başarıyla ilişkilendirildi olarak yazdı. Bilgisayara bağlayıp mi tools ile kontrol edeceğim umarım kilit açılır. Şansınızı deneyin isterseniz.
Hocam ben denedim hesap dediğiniz gibi bağlanıyor mi tools ile cihaz verileri silineceği için denemedim. Bu akşam deneyeceğim siz denediniz mi hocam?

ubeydullah112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ubeydullah
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Hocam ben denedim hesap dediğiniz gibi bağlanıyor mi tools ile cihaz verileri silineceği için denemedim. Bu akşam deneyeceğim siz denediniz mi hocam?
Daha denemedim gece deneyeceğim

Bootloader açılırken mecbur tüm veriler gidecek imei de dahil. Ama açıldıktan sonrası kolay

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Daha denemedim gece deneyeceğim

Bootloader açılırken mecbur tüm veriler gidecek imei de dahil. Ama açıldıktan sonrası kolay
Evet hocam ondan dolayı açmadım ben de gece açacağım yedeğimi vs alıp.

reLive <3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Canlar elimde 15 ultra çin sürümü var. Mesajlar ust uste cok karismis. Ozet gecebilecek birisi var midir? Bu cihazin bl kilidini nasil acabilirim ?

Canlar elimde 15 ultra çin sürümü var. Mesajlar ust uste cok karismis. Ozet gecebilecek birisi var midir? Bu cihazin bl kilidini nasil acabilirim ?
Bunlari karsilamanin bir yolu var mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-23-22-55-15-685_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2025-03-23-22-55-15-685_com.brave.browser.jpg
    428,4 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2025-03-23-22-55-12-680_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2025-03-23-22-55-12-680_com.brave.browser.jpg
    489,6 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Üst Alt