Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Telefonun bilgilerini paylaşabilir misin? Ve bootloader açtın mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben elden çıkardım alt sürümden global cihaz aldım çin cihazlar gerçekten problemli ugrasilmaz
Banada takas teklifi geldi yapıcam muhtemelen

😀
Server kayıt da çıktı rahat satılır sanırım

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13

Sancar38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Redmi 12 turbo
Konular
0
Değerli hocalarım açıklama gereği duymak zorunda kaldığımı düşünüyorum
Ben Togg gemlik kampüsünde çalışıyorum bu son 1 aydır ve önümüzdeki Aralık ayı içinde araç üretim sayıları 2 kat arttırıldı bu yüzden hafta sonları dahi işe gitme durumunda kalıyorum .Çözümü var bende ama başka cihazlarda apk kurulamıyor sorunu yaşıyoruz ve telefon numarası temininde de aynı durum vardır .Vaktimi bu sorunlara ayıramıyorum cidden akşamları sadece 3-4 saat bana ayrılan süreler oluyor ancak bu yüzden de pek oturup da tek tek sorunların kaynağından çözüme ulaşmak için vakit ayıramıyorum gerçekten herkesin sorunun çözülmesini içtenlikle bende isterim ama gerçekten vakit ayıramıyorun.Bazı arkadaşlar yazıyor soruyor ama gerçekten kusursuz hale gelince direk zaten paylaşımda bulunacağım sizinle.Sizleri oyalıyormuşum gibi görünüyor ama gerçekten oturup da kafa yoracağım pek vakit kalmıyor.Helal edin hakkınızı inanın bende sizin gibi paylaşmak isterim ama kusursuz ve herkeste çalışabilmesi için üzerinden çalışmamız gerekiyor.Bu yüzden telefonu satmak isteyen olucaktır ama satmayın bekleyin derim sadece.Hayırlı akşamlar herkese

Bazı hocalarımdan duyduğuma göre çin bölgesi hesapları çok fahiş fiyatlara kiralama sunan arkadaşlar var uyarımdır yardımcı olacağınıza köstek olmayın gerçekten denk gelirsem hesabınızın banlana kadar uğraşırım sizlerle.İstesem 2 saatte tüm foruma yetecek kadar çin bölgesi hesap üretirim sadece çin bölgesi hesap açmak ile yeterli olmuyor çünkü beni delirtmeyin :).
Hocam bir çözüm bulursanız duacınız çok olacak henüz bir çözüm yok hiçbiryerde beklemedeyiz

komando45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi9t
Konular
14
Halen bekelme devam

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Değerli hocalarım açıklama gereği duymak zorunda kaldığımı düşünüyorum
Ben Togg gemlik kampüsünde çalışıyorum bu son 1 aydır ve önümüzdeki Aralık ayı içinde araç üretim sayıları 2 kat arttırıldı bu yüzden hafta sonları dahi işe gitme durumunda kalıyorum .Çözümü var bende ama başka cihazlarda apk kurulamıyor sorunu yaşıyoruz ve telefon numarası temininde de aynı durum vardır .Vaktimi bu sorunlara ayıramıyorum cidden akşamları sadece 3-4 saat bana ayrılan süreler oluyor ancak bu yüzden de pek oturup da tek tek sorunların kaynağından çözüme ulaşmak için vakit ayıramıyorum gerçekten herkesin sorunun çözülmesini içtenlikle bende isterim ama gerçekten vakit ayıramıyorun.Bazı arkadaşlar yazıyor soruyor ama gerçekten kusursuz hale gelince direk zaten paylaşımda bulunacağım sizinle.Sizleri oyalıyormuşum gibi görünüyor ama gerçekten oturup da kafa yoracağım pek vakit kalmıyor.Helal edin hakkınızı inanın bende sizin gibi paylaşmak isterim ama kusursuz ve herkeste çalışabilmesi için üzerinden çalışmamız gerekiyor.Bu yüzden telefonu satmak isteyen olucaktır ama satmayın bekleyin derim sadece.Hayırlı akşamlar herkese

Bazı hocalarımdan duyduğuma göre çin bölgesi hesapları çok fahiş fiyatlara kiralama sunan arkadaşlar var uyarımdır yardımcı olacağınıza köstek olmayın gerçekten denk gelirsem hesabınızın banlana kadar uğraşırım sizlerle.İstesem 2 saatte tüm foruma yetecek kadar çin bölgesi hesap üretirim sadece çin bölgesi hesap açmak ile yeterli olmuyor çünkü beni delirtmeyin :).
Hocam sizi de meşgul etmek istemem ama sorunun çözümü için ne zaman bir konu açarsınız?

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Evet bi sonuc bekliyoruz hala yok
Hocam kendimce bir şeyler deneyeceğim ama telefon brick olacak diye yapmıyorum. Arkadaş bir tarih verse ona göre beklerdik ne de olsa sayılı gün çabuk geçer.

komando45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi9t
Konular
14
Hocam kendimce bir şeyler deneyeceğim ama telefon brick olacak diye yapmıyorum. Arkadaş bir tarih verse ona göre beklerdik ne de olsa sayılı gün çabuk geçer.
Mesela ne denemeyi düşünüyorsun

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Mesela ne denemeyi düşünüyorsun
Hocam telefonun update alması için HyperOS yükledim telefona brick olmadan başardım. Bootloader kilidi kapalıydı. İsterseniz bir rehber hazırlayabilirim.

Üst Alt