Hocam aynı sorun bendede var varsa paylaşım alabilir miyizHOCAM YAPAN KİŞİN NUMARASINI BENİMLEDE PAYLAŞIRMISIN
Valla ben güncelledim hocam.Ben de mi 14 pro titanyum kullanıyorum. HyperOs 2.0 güncellemesi geldi sırf bootloader kilidini açmak için güncellemedim. Bir çözüm bulunursa benimle de paylaşabilir mi acaba? Tek derdim eu roma geçmek.
Hocam hyperos 2.0 güncellemesinin bootloader kilidini tamamen kapatacağı,açmanın imkansız olacağı söyleniyordu.Açacak arkadaşlar bence güncellemesin.Ufak bir şans varsa o da gitmesin.Keşke güncellemeseydin.Valla ben güncelledim hocam.
Belki bölge hatası gider dedim gitmedi.
Hep söylenir de işte genelde söylenti olarak kalıyor. Açılmazsa da yapacak bişey yok elden çıkarmaya çalışcam. Aldığıma çok pişmanım gerçekten yaHocam hyperos 2.0 güncellemesinin bootloader kilidini tamamen kapatacağı,açmanın imkansız olacağı söyleniyordu.Açacak arkadaşlar bence güncellemesin.Ufak bir şans varsa o da gitmesin.Keşke güncellemeseydin.
Telefonun bilgilerini paylaşabilir misin? Ve bootloader açtın miOzaman bana kendi yapan telefoncu denk geldi![]()
Ben elden çıkardım alt sürümden global cihaz aldım çin cihazlar gerçekten problemli ugrasilmazHep söylenir de işte genelde söylenti olarak kalıyor. Açılmazsa da yapacak bişey yok elden çıkarmaya çalışcam. Aldığıma çok pişmanım gerçekten ya