Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

centaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
6
İyi günler Arkadaşlar Mi 13 çin telefonu kullanmakdayım versiyon v618.1.0.4 idi ama ayarlarda os 1.0.4.0. yazmakda ffake rom oldugunu düşünüyorum Forumda Çin hesabı olan bir arkadaş vardı onun hesabıyla kilidi actik ucrette talep etmedi. paylaşmayı bilen insanlardan Rica ederek destek alınabiliyor . açmaya gelirsekde bypass ile açdım yoksa toplulukdan eklemek için oraya yönlendiriyor günde alamadım ordan bypassla 168 saat verdi şimdi açmış bulunmakdayım Kendisine teşekkürlermi sunuyorum burdan

emrsty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
İyi günler Arkadaşlar Mi 13 çin telefonu kullanmakdayım versiyon v618.1.0.4 idi ama ayarlarda os 1.0.4.0. yazmakda ffake rom oldugunu düşünüyorum Forumda Çin hesabı olan bir arkadaş vardı onun hesabıyla kilidi actik ucrette talep etmedi. paylaşmayı bilen insanlardan Rica ederek destek alınabiliyor . açmaya gelirsekde bypass ile açdım yoksa toplulukdan eklemek için oraya yönlendiriyor günde alamadım ordan bypassla 168 saat verdi şimdi açmış bulunmakdayım Kendisine teşekkürlermi sunuyorum burdan
Dostum çin hesabı olan bir arkadaşa bizi de yönlendirebilir misin?

emrsty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
ömerağa Rehberi hazırladım göz atmak isterseniz diye link bırakıyorum. Rehber

komando45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi9t
Konular
10
Hocam telefonun update alması için HyperOS yükledim telefona brick olmadan başardım. Bootloader kilidi kapalıydı. İsterseniz bir rehber hazırlayabilirim.
Olur hocam yazarmsn mesaj olarak

komando45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi9t
Konular
10
Hocam bootloader kilidini romu değiştirdikten sorna acalbliyormuyuz root atmam lazım

emrsty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Hocam bootloader kilidini romu değiştirdikten sorna acalbliyormuyuz root atmam lazım
Evet açabilirsin benim yaptığım rehber sadece rom değiştirmek üzerine eğer HyperOS geçmek istiyorsan ve telefonun güncelleme almasını istiyorsan rehberi uygulayabilirsin.

Üst Alt