Değerli hocalarım açıklama gereği duymak zorunda kaldığımı düşünüyorum
Ben Togg gemlik kampüsünde çalışıyorum bu son 1 aydır ve önümüzdeki Aralık ayı içinde araç üretim sayıları 2 kat arttırıldı bu yüzden hafta sonları dahi işe gitme durumunda kalıyorum .Çözümü var bende ama başka cihazlarda apk kurulamıyor sorunu yaşıyoruz ve telefon numarası temininde de aynı durum vardır .Vaktimi bu sorunlara ayıramıyorum cidden akşamları sadece 3-4 saat bana ayrılan süreler oluyor ancak bu yüzden de pek oturup da tek tek sorunların kaynağından çözüme ulaşmak için vakit ayıramıyorum gerçekten herkesin sorunun çözülmesini içtenlikle bende isterim ama gerçekten vakit ayıramıyorun.Bazı arkadaşlar yazıyor soruyor ama gerçekten kusursuz hale gelince direk zaten paylaşımda bulunacağım sizinle.Sizleri oyalıyormuşum gibi görünüyor ama gerçekten oturup da kafa yoracağım pek vakit kalmıyor.Helal edin hakkınızı inanın bende sizin gibi paylaşmak isterim ama kusursuz ve herkeste çalışabilmesi için üzerinden çalışmamız gerekiyor.Bu yüzden telefonu satmak isteyen olucaktır ama satmayın bekleyin derim sadece.Hayırlı akşamlar herkese
Bazı hocalarımdan duyduğuma göre çin bölgesi hesapları çok fahiş fiyatlara kiralama sunan arkadaşlar var uyarımdır yardımcı olacağınıza köstek olmayın gerçekten denk gelirsem hesabınızın banlana kadar uğraşırım sizlerle.İstesem 2 saatte tüm foruma yetecek kadar çin bölgesi hesap üretirim sadece çin bölgesi hesap açmak ile yeterli olmuyor çünkü beni delirtmeyin
.