Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Kegrine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
2
Çin hesabı açıp doğrulama yaptım ama halen aynı hatayı veriyor :D benim cihaz Hindistan cihazı falan olabilir mi acaba nasıl öğrenebilirim ki bunu?
Mainland China yani anakara dediğimiz bölge olmalı. Sadece Çin yazmalı yani. Bunu da telefon numarası olmadan yapamayız maalesef.

rediscache

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Redis Cache
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-19-06-49-52-464_com.xiaomi.account-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-19-06-49-52-464_com.xiaomi.account-edit.jpg
    161 KB · Görüntüleme: 32

Bleedz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 13 p
Meslek
Öğrenci(maalesef)
Konular
1

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Değerli hocalarım açıklama gereği duymak zorunda kaldığımı düşünüyorum
Ben Togg gemlik kampüsünde çalışıyorum bu son 1 aydır ve önümüzdeki Aralık ayı içinde araç üretim sayıları 2 kat arttırıldı bu yüzden hafta sonları dahi işe gitme durumunda kalıyorum .Çözümü var bende ama başka cihazlarda apk kurulamıyor sorunu yaşıyoruz ve telefon numarası temininde de aynı durum vardır .Vaktimi bu sorunlara ayıramıyorum cidden akşamları sadece 3-4 saat bana ayrılan süreler oluyor ancak bu yüzden de pek oturup da tek tek sorunların kaynağından çözüme ulaşmak için vakit ayıramıyorum gerçekten herkesin sorunun çözülmesini içtenlikle bende isterim ama gerçekten vakit ayıramıyorun.Bazı arkadaşlar yazıyor soruyor ama gerçekten kusursuz hale gelince direk zaten paylaşımda bulunacağım sizinle.Sizleri oyalıyormuşum gibi görünüyor ama gerçekten oturup da kafa yoracağım pek vakit kalmıyor.Helal edin hakkınızı inanın bende sizin gibi paylaşmak isterim ama kusursuz ve herkeste çalışabilmesi için üzerinden çalışmamız gerekiyor.Bu yüzden telefonu satmak isteyen olucaktır ama satmayın bekleyin derim sadece.Hayırlı akşamlar herkese

Bazı hocalarımdan duyduğuma göre çin bölgesi hesapları çok fahiş fiyatlara kiralama sunan arkadaşlar var uyarımdır yardımcı olacağınıza köstek olmayın gerçekten denk gelirsem hesabınızın banlana kadar uğraşırım sizlerle.İstesem 2 saatte tüm foruma yetecek kadar çin bölgesi hesap üretirim sadece çin bölgesi hesap açmak ile yeterli olmuyor çünkü beni delirtmeyin :).

rediscache

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Redis Cache
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
Ben Togg gemlik kampüsünde çalışıyorum bu son 1 aydır ve önümüzdeki Aralık ayı içinde araç üretim sayıları 2 kat arttırıldı bu yüzden hafta sonları dahi işe gitme durumunda kalıyorum .Çözümü var bende ama başka cihazlarda apk kurulamıyor sorunu yaşıyoruz ve telefon numarası temininde de aynı durum vardır .Vaktimi bu sorunlara ayıramıyorum cidden akşamları sadece 3-4 saat bana ayrılan süreler oluyor ancak bu yüzden de pek oturup da tek tek sorunların kaynağından çözüme ulaşmak için vakit ayıramıyorum gerçekten herkesin sorunun çözülmesini içtenlikle bende isterim ama gerçekten vakit ayıramıyorun.Bazı arkadaşlar yazıyor soruyor ama gerçekten kusursuz hale gelince direk zaten paylaşımda bulunacağım sizinle.Sizleri oyalıyormuşum gibi görünüyor ama gerçekten oturup da kafa yoracağım pek vakit kalmıyor.Helal edin hakkınızı inanın bende sizin gibi paylaşmak isterim ama kusursuz ve herkeste çalışabilmesi için üzerinden çalışmamız gerekiyor.Bu yüzden telefonu satmak isteyen olucaktır ama satmayın bekleyin derim sadece.Hayırlı akşamlar herkese

Bazı hocalarımdan duyduğuma göre çin bölgesi hesapları çok fahiş fiyatlara kiralama sunan arkadaşlar var uyarımdır yardımcı olacağınıza köstek olmayın gerçekten denk gelirsem hesabınızın banlana kadar uğraşırım sizlerle.İstesem 2 saatte tüm foruma yetecek kadar çin bölgesi hesap üretirim sadece çin bölgesi hesap açmak ile yeterli olmuyor çünkü beni delirtmeyin :).

hocam ben çin hesabı açtımda onla bitmiyor derken başka ne yapmam lazım.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
516
Konu dışındaki mesajlaşmalar kaldırılacaktır. ErdincFE Kegrine Tartışmanıza özelden devam ediniz.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
516
Üstteki mesajımda tartışmanıza özelden devam edin yazmıştım, lütfen uyarımı dikkate alınız.

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Yani communty den izin aldık bölge sorunu çıkardılar başımıza çözümü olsa da rahat etsek mi 14 pro kullanıyorum keşke almasaydım :)

Üst Alt