Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

body46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
0
Değerli hocalarım bu sorunun çözümü bulduk 1 hafta sabır edin sadece akşam bir cihazda deneme yapicaz aynı sonucu alırsak evet sorun çözülmüştür dicez.Güncel durumu sizler ile paylaşıcam iyi forumlar
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar. Cözüm bulabildiniz mi acaba uzun süredir araştırıyorum bl kilit açmak için ama bulamadım. Her akşam 7 de deniyorum fakat olmuyor yardimco olursaniz sevinirim. Mi 13 ultra kullaniyorum

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar. Cözüm bulabildiniz mi acaba uzun süredir araştırıyorum bl kilit açmak için ama bulamadım. Her akşam 7 de deniyorum fakat olmuyor yardimco olursaniz sevinirim. Mi 13 ultra kullaniyoru

Hocalarım evet cihaz açıldı evet çözümü bulduk hadi hayırlı olsun herkese .Bir sorunumuz var şuan bypass apk ayarlar uygulaması her cihazda kurulmuyor gözlemledik ama bulucaz bi çare
Biraz bekleyelim hocalarım zaman olmadı tam denemek için

mesutaslan198726

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesutaslan
Cihazım
mi5
Konular
3
Arkadaşlar çözümü çok basit. Benimde aynı sorun vardı. Hesap eklerken geliştirici seçenekleri içinden başvuru yaptığımda Error 20045 hatası alıyordum.. Test point edl ile rom atılıyor telefoncularda. Gidin 2 saat sonra cihazınız kilidi kapalı şekilde sıfırlanmış veriliyor. Sende evde kendin root at sonra istediğin yazılımı yükle.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Arkadaşlar çözümü çok basit. Benimde aynı sorun vardı. Hesap eklerken geliştirici seçenekleri içinden başvuru yaptığımda Error 20045 hatası alıyordum.. Test point edl ile rom atılıyor telefoncularda. Gidin 2 saat sonra cihazınız kilidi kapalı şekilde sıfırlanmış veriliyor. Sende evde kendin root at sonra istediğin yazılımı yükle.
Root atman için kilit açık olması lazım

mesutaslan198726

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesutaslan
Cihazım
mi5
Konular
3
Root atman için kilit açık olması lazım
Boatloder kilidi kapalı halde iken yeni sıfırdan test point edl ile rom atılıyor sonra telefon sıfırlanıyor. Hesabınla giriş yap ve o error code 20045 kodu çıkmayacak daha. Bende oldu çıkmıyo şuanda hesap ekleme kısmında bekliyorum süremin dolmasını. Masraf olarak 750 TL verdim telefoncuya. Gerek yok çin SMS api filan. Yazılım olarak o hata kodu veriyor.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Boatloder kilidi kapalı halde iken yeni sıfırdan test point edl ile rom atılıyor sonra telefon sıfırlanıyor. Hesabınla giriş yap ve o error code 20045 kodu çıkmayacak daha. Bende oldu çıkmıyo şuanda hesap ekleme kısmında bekliyorum süremin dolmasını. Masraf olarak 750 TL verdim telefoncuya. Gerek yok çin SMS api filan. Yazılım olarak o hata kodu veriyor.
Şans açmama oranı daha yüksek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizde belki işe yaratabilir çoğu kullanıcı da işe yaramıyor yontemler .SMS APİ lazım size göre gerek yok ama biz kesin yöntemi sunuyoruz herkese onun için bzie gerekli hocam .Bakış açısına göre tercihler değişir biz tüm herkesee yardımcı olmaya çalışıyoruz siz sadece kendinize 😅

mesutaslan198726

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesutaslan
Cihazım
mi5
Konular
3
Şans açmama oranı daha yüksek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizde belki işe yaratabilir çoğu kullanıcı da işe yaramıyor yontemler .SMS APİ lazım size göre gerek yok ama biz kesin yöntemi sunuyoruz herkese onun için bzie gerekli hocam .Bakış açısına göre tercihler değişir biz tüm herkesee yardımcı olmaya çalışıyoruz siz sadece kendinize 😅
Telefoncuya gidip derdinizi anlatın o çözümü bulacaktır emin olun. Adamlar da yetkili hesap filan da var. Yani kendimiz uğraşmaya değmez yani gidin Bi şansınızı deneyin. Alt tarafı 500 750 TL arasında masraf çıkar. Nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa bu çözüm.. Ama denemeden bilemeyiz dimi.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Telefoncuya gidip derdinizi anlatın o çözümü bulacaktır emin olun. Adamlar da yetkili hesap filan da var. Yani kendimiz uğraşmaya değmez yani gidin Bi şansınızı deneyin. Alt tarafı 500 750 TL arasında masraf çıkar. Nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa bu çözüm.. Ama denemeden bilemeyiz dimi.
3 tane server işlemi denedim hiçbiri açamadı kilidi açıklayıcı olmuştur bu bence(1 azeri,1 türk,1 de çinden birine yaptırdım).Senin dediğin telefoncular sanki kendileri işlem sağlıyor aralarında 10 parmağı geçmez kendi yapan diğerleri hepsi yapana gönderiyor😅.

Üst Alt