Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

mesutaslan198726

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesutaslan
Cihazım
mi5
Konular
3
WhatsApp aracılığıyla olur sanırım hocam. Güvenilir paylaşmayacak kişi gerekli ama sizin güvenmeniz daha önemli.
Benim hesabım da sorun yok bu denemede paylaşmak istiyorum herhangi bir veri filan yok hesabımı şu yukarıdaki başlıktaki hata dan kurtarmak istiyorum. Boatloder kilidini açmak istiyorum ama ne yaptıysam açılmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WhatsApp aracılığıyla olur sanırım hocam. Güvenilir paylaşmayacak kişi gerekli ama sizin güvenmeniz daha önemli.
Benim hesabım da sorun yok bu denemede paylaşmak istiyorum herhangi bir veri filan yok hesabımı şu yukarıdaki başlıktaki hata dan kurtarmak istiyorum. Boatloder kilidini açmak istiyorum ama ne yaptıysam açılmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin hesabı nimet olacak anlaşılan çaldırmak istemem bir çözüm uretirseniz bende yardımcı olmak isterim.

akifakif

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Akif
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
9
herhangi bir ücretli sms apisi bulan vs yok mu

sabanbjk03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şaban
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Ben açabildim place hatası vermedi başvuru da 408 saat verdi bekledim saati gelince direk açtım öyle +1 gün bekleme yapmadım bu sürede hattımı da çıkardım hatta mi hesabımdan bile çıkış yaptım süre olduğu gibi devam etti etkilenmedi. Umarım bekleyen arkadaşlarda çözüme ulaşır. Açar açmaz romu değiştirip root attım cihaz süper oldu

Kegrine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
2
Ben açabildim place hatası vermedi başvuru da 408 saat verdi bekledim saati gelince direk açtım öyle +1 gün bekleme yapmadım bu sürede hattımı da çıkardım hatta mi hesabımdan bile çıkış yaptım süre olduğu gibi devam etti etkilenmedi. Umarım bekleyen arkadaşlarda çözüme ulaşır. Açar açmaz romu değiştirip root attım cihaz süper oldu
Nasıl vermedi hocam nasıl yaptınız?

tokenduemon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
token
Cihazım
redmi note 9
Konular
0
Sürekli kullandığım sms servisine ekletmeye çalışıyorum xiaomi sms onayını, umarım eklerler

AKKO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
himmet
Cihazım
xaomi
Konular
0
Selamlar, dft pro dan unlock yaptım başarılı olunca imei attım sonuc telefon çöktü zar zor geri eng romu yükleyebildim . tekrar nasıl rom atabilirim. halen bl kapalı teşekkürler

ci021

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
10
Cihaz ne çin cihazı mı global miydi modeli nedir?

akifakif

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Akif
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
9
Hâlâ bir SMS apisi vs bulan yok mu