Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

mesutaslan198726

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesutaslan
Cihazım
mi5
Konular
3
hocam bende de mi 5 var şu anlık yapabileceğimiz bir şey yok belki kendi telefonunu açarsa ErdincFE hocam yardımcı olabilir
Boatloder kilidini açarsam başvuru yapıpda sorunum çözülür mü peki. Flash tool ile rom atabilir miyim kilidi açıksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

flankes21 hocamız ile uygulama sorununu ve diğer sorunu çözmeye çalışıyoruz şuan güncel durum bu şekildedir
Boatloder kilidini açarsam başvuru yapıpda sorunum çözülür mü peki. Flash tool ile rom atabilir miyim kilidi açıksa

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet atabilirsin sorun şuan bl kilidini kolay kolay açılmaması hyperos da şansınız varsa açılır

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
hocam bende de mi 5 var şu anlık yapabileceğimiz bir şey yok belki kendi telefonunu açarsa ErdincFE hocam yardımcı olabilir
Benim cihaz açıldı şıkınti çıkmadıda hesabi güvenli bir şekilde nasıl paylaşırım onu bilmiyorum.

Kegrine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
2
Benim cihaz açıldı şıkınti çıkmadıda hesabi güvenli bir şekilde nasıl paylaşırım onu bilmiyorum.
WhatsApp aracılığıyla olur sanırım hocam. Güvenilir paylaşmayacak kişi gerekli ama sizin güvenmeniz daha önemli.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
WhatsApp aracılığıyla olur sanırım hocam. Güvenilir paylaşmayacak kişi gerekli ama sizin güvenmeniz daha önemli.
Çin hesabı nimet olacak anlaşılan çaldırmak istemem bir çözüm uretirseniz bende yardımcı olmak isterim.

Kegrine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
2
Çin hesabı nimet olacak anlaşılan çaldırmak istemem bir çözüm uretirseniz bende yardımcı olmak isterim.
Aklıma başka bir çözüm gelmedi hocam. Tek çözüm ve yardım sizin güvenmeniz sanırsam. Malum dediğiniz gibi çin hesabı büyük nimet, güvendiğiniz kişilerle çalışınız... Bende Redmi Note 13 pro plus var bende Çin hesabı arayışı içerisindeyim şahsen 😂

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Hocaların Çin hesabı üretmek benim icin 3- 5dk ilk bir işlem asıl amaç +86 onay kısmı lazım eğer bulabilirsiniz ücretli sağlam site gerisi kolay

tokenduemon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
token
Cihazım
redmi note 9
Konular
0
Bildiğim tüm sms api servislerine baktım çin xiaomi sms onayı yok malesef.

Üst Alt