Tamiri mümkün hocam. Çip değişimi ile canlanıyorlar.Kapanma sorununa çare bulan var mı??? Mi 5 in üstüne soğuk su mu içelim???
Tamiri mümkün hocam. Çip değişimi ile canlanıyorlar.
Ben yapıyorum.Nerde? Kim yapar tamirini? hangi çip değişecek?
benim mi5 cihazımda da aynı şeyler oldu batarya bağlantısını çıkarıp takınca düzeliyor. xiaomi telefonları bırak almayı kimseye aldırmam. 2 yıl geçmeden çöpe dönüyor. önce batarya sonra dokunmatik en sonda kapanıp açılmama ile geberip gidiyor.Hocam durumun aynısını ben mi5 cihazımda yaşadım ilk batarya ölüyor sandım ama değilmiş kendi kendine %70 lerden kapanıyor bir daha da açılmıyor tek çözüm batarya bağlantısını kesmek oluyor ancak bu durumu 3uncu defa yaşıyorum ve nefret getirdi resmen kökten çözümünü bulamazsan ya sinirle telefonu paramparça edicem ya da saticam
Tamiri mümkün hocam. Çip değişimi ile canlanıyorlar.[/QUOT merhaba hocam aynı sorun bende de var bunu yapabiliyor musunuz
Cihaz nedir?Bendede var aynı sorun arkadaşlar acaba telefonun şarjının bitmesini beklesem sonra şarja taksam düzelirmi acaba
Mi Max 2 sorun çözüldü telefonun güç düğmesinden kaynaklanıyormuş güç düğmesi çipi değiştirilmiş telefoncuya götürünce ondanmışCihaz nedir?