- Adım
- Doğan Can
- Cihazım
- Mi 5
- Konular
- 5
Mi5 için gayet sağlam bir rom olmuş kullanacak arkadaşların bilgisine. Hatta miui11 tabanlı en sağlam rom.
Mi8 e kurayım lı hocam gözünüze çarpan sıkıntı var mı stabilite nasıl pil ömrü nasıl?Mi room 9.10.17 hocam. Valla şimdilik dursun, stbil veya bir sonraki betada denerim artık![]()
Mi8 işin hangi sürümü tavsiye edersin hocam stabilite ve pil açısından?Uygulamalar sorunlu çalışıyor hocam. Sanırım android 10 dan kaynaklı. Mesela mxplayer ın crackli versiyonu hiç çalışmıyor.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben genelde o şekilde yapıyorum sıkıntı olmuyor. Neticede aynı tabanı kullanıyorlarArkadaşlar eu betadan 3 wipe(dalvik-cache-sytem)yapıp miroom yüklesem olurmu veriler uygulamalar silinmesin.
Teşekkür ederim deneyeceğimBen genelde o şekilde yapıyorum sıkıntı olmuyor. Neticede aynı tabanı kullanıyorlar
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Ayarlardan gezinme düğmeleri devre dışı olarak ayarlanmış olmasın.Teşekkür ederim deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar 3 wipe ile eu betadan miroom a geçtim mi 6 da alttaki tuşlar çalışmıyor sadece ekrandan geri yapabiliyorum başına gelen var mı lütfen yardım edin
Haklısınız hocam öyle olmuşAyarlardan gezinme düğmeleri devre dışı olarak ayarlanmış olmasın.
Ben de mi 6 kullanıyorum ve eu ile mirom arasında kaç kere geçiş yaptım bu tarzda bir sorun yaşamamıştım. Olmadı romu tekrar yükleyin.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.