MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
2 wipe yaptım saydığınız sorunların hicbiri yok

Hakanya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
4
Evet yükledim ancak yüklemez olaydım ellerin kırılsaydı da yüklemeseydim.İlk başta kurdum Android şifresi istedi ben twrpye geçip format data yapıp tekrar denedim, girdi ancak Herşeyim silindi Allah kahretsin ki çok fazla resim anı video vardı ve hepsi gitti bundan sonra da rom yüklemeyi bırakıyorum.Bu son noktaydı.
Resim video vs yıl olacak 2020 hala nasıl kaybedebiliyorsunuz anlamak mümkün değil. Bulut yedekleme uygulamaları var bir çok. Google fotoğraflar var ki ücretsiz. Telefondan silinse ne olacak. Orijinal boyutunda çözünürlükte birilerine sunum yapmayacaksın sonuçta..

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Resim video vs yıl olacak 2020 hala nasıl kaybedebiliyorsunuz anlamak mümkün değil. Bulut yedekleme uygulamaları var bir çok. Google fotoğraflar var ki ücretsiz. Telefondan silinse ne olacak. Orijinal boyutunda çözünürlükte birilerine sunum yapmayacaksın sonuçta..
Hocam malesef kullanmak zorunda değilim ve böyle birşey olacağını bilsem sizce yapmazmıydım.Dahili depolama fazlasıyla yetiyor ve yapmama da gerek olduğunu düşünmüyordum.Titanium Back-Up kullanıyordum ancak o da silindi.Anlayışınız için teşekkür ederim.

Hakanya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
4
Hocam malesef kullanmak zorunda değilim ve böyle birşey olacağını bilsem sizce yapmazmıydım.Dahili depolama fazlasıyla yetiyor ve yapmama da gerek olduğunu düşünmüyordum.Titanium Back-Up kullanıyordum ancak o da silindi.Anlayışınız için teşekkür ederim.
Evet hocam yedekleme yapmanız gerekirdi. Ancak ben yinede güvenmiyorum titaniuma falan. Dahili depolama yetsede yanlışlıkla sildiğin bir şey oluyor ama biliyorsun ki google fotoğraflarda var üzülmüyorsun. Ne kadar güvenilir gizlilik konusunda tabi bilinmez ama oldukça işe yarar. Google drive, mega, yandex disk vs..

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Evet hocam yedekleme yapmanız gerekirdi. Ancak ben yinede güvenmiyorum titaniuma falan. Dahili depolama yetsede yanlışlıkla sildiğin bir şey oluyor ama biliyorsun ki google fotoğraflarda var üzülmüyorsun. Ne kadar güvenilir gizlilik konusunda tabi bilinmez ama oldukça işe yarar. Google drive, mega, yandex disk vs..
Onlarla uğraşmak fazlalık olarak görüyorum birde onlara dosya aktar şunu yap yedekle haftalıktır otomatik geri yükle.Bunlar çok daha kolay Ve demek ki yıl 2020 olsa bile herşeyi kaybedebiliriz.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Gün boyu mükemmel giden şarj, aniden hızlı hızlı tükenmeye başladı. Ve telefon kendi kendine reset attı. Açılması da uzun sürdü.. Sebebi nedir fikri olan varmı arkadaşlar?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-22-22-13-30-544_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-10-22-22-13-30-544_com.miui.securitycenter.jpg
    265,8 KB · Görüntüleme: 45

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Google fotoğrafa guvenmeyebilirsiniz anlarım ama OTG diye bisey icat etmişler. Yani kusura bakmayın ama çok basit çözümü olan şeyleri, çok büyük sorun haline getiriyorsunuz.

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Daha fazla uzatmak istemiyorum dediğiniz şeyleri yapmak istemedim.Ve MiRoom'a güvendim.Ve böyle bir sonuç doğdu. Anlayışınız için teşekkür ederim ve tekrar kaybedecek olsam tekrar uğraşmam.

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Daha fazla uzatmak istemiyorum dediğiniz şeyleri yapmak istemedim.Ve MiRoom'a güvendim.Ve böyle bir sonuç doğdu. Anlayışınız için teşekkür ederim ve tekrar kaybedecek olsam tekrar ugraşmam.
Yaşadığınız büyük talihsizlik. Ben her ihtimale karşı özel video ve resimlerin ayrı bir depolama cihazında yedek tutulması taraftarıyım. O yüzden en az iki üç günde bir yedekleme yaparım OTG ile.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Telefon 2 kere yine kendine kendine yeniden başladı. açılması da çok uzun sürüyor.

Üst Alt