Resim video vs yıl olacak 2020 hala nasıl kaybedebiliyorsunuz anlamak mümkün değil. Bulut yedekleme uygulamaları var bir çok. Google fotoğraflar var ki ücretsiz. Telefondan silinse ne olacak. Orijinal boyutunda çözünürlükte birilerine sunum yapmayacaksın sonuçta..Evet yükledim ancak yüklemez olaydım ellerin kırılsaydı da yüklemeseydim.İlk başta kurdum Android şifresi istedi ben twrpye geçip format data yapıp tekrar denedim, girdi ancak Herşeyim silindi Allah kahretsin ki çok fazla resim anı video vardı ve hepsi gitti bundan sonra da rom yüklemeyi bırakıyorum.Bu son noktaydı.
Hocam malesef kullanmak zorunda değilim ve böyle birşey olacağını bilsem sizce yapmazmıydım.Dahili depolama fazlasıyla yetiyor ve yapmama da gerek olduğunu düşünmüyordum.Titanium Back-Up kullanıyordum ancak o da silindi.Anlayışınız için teşekkür ederim.Resim video vs yıl olacak 2020 hala nasıl kaybedebiliyorsunuz anlamak mümkün değil. Bulut yedekleme uygulamaları var bir çok. Google fotoğraflar var ki ücretsiz. Telefondan silinse ne olacak. Orijinal boyutunda çözünürlükte birilerine sunum yapmayacaksın sonuçta..
Evet hocam yedekleme yapmanız gerekirdi. Ancak ben yinede güvenmiyorum titaniuma falan. Dahili depolama yetsede yanlışlıkla sildiğin bir şey oluyor ama biliyorsun ki google fotoğraflarda var üzülmüyorsun. Ne kadar güvenilir gizlilik konusunda tabi bilinmez ama oldukça işe yarar. Google drive, mega, yandex disk vs..Hocam malesef kullanmak zorunda değilim ve böyle birşey olacağını bilsem sizce yapmazmıydım.Dahili depolama fazlasıyla yetiyor ve yapmama da gerek olduğunu düşünmüyordum.Titanium Back-Up kullanıyordum ancak o da silindi.Anlayışınız için teşekkür ederim.
Onlarla uğraşmak fazlalık olarak görüyorum birde onlara dosya aktar şunu yap yedekle haftalıktır otomatik geri yükle.Bunlar çok daha kolay Ve demek ki yıl 2020 olsa bile herşeyi kaybedebiliriz.Evet hocam yedekleme yapmanız gerekirdi. Ancak ben yinede güvenmiyorum titaniuma falan. Dahili depolama yetsede yanlışlıkla sildiğin bir şey oluyor ama biliyorsun ki google fotoğraflarda var üzülmüyorsun. Ne kadar güvenilir gizlilik konusunda tabi bilinmez ama oldukça işe yarar. Google drive, mega, yandex disk vs..
Yaşadığınız büyük talihsizlik. Ben her ihtimale karşı özel video ve resimlerin ayrı bir depolama cihazında yedek tutulması taraftarıyım. O yüzden en az iki üç günde bir yedekleme yaparım OTG ile.Daha fazla uzatmak istemiyorum dediğiniz şeyleri yapmak istemedim.Ve MiRoom'a güvendim.Ve böyle bir sonuç doğdu. Anlayışınız için teşekkür ederim ve tekrar kaybedecek olsam tekrar ugraşmam.