- Adım
- Doğan Can
- Cihazım
- Mi 5
- Konular
- 5
Mi5 için gayet sağlam bir rom olmuş kullanacak arkadaşların bilgisine. Hatta miui11 tabanlı en sağlam rom.
Mi8 e kurayım lı hocam gözünüze çarpan sıkıntı var mı stabilite nasıl pil ömrü nasıl?Mi room 9.10.17 hocam. Valla şimdilik dursun, stbil veya bir sonraki betada denerim artık
Mi8 işin hangi sürümü tavsiye edersin hocam stabilite ve pil açısından?Uygulamalar sorunlu çalışıyor hocam. Sanırım android 10 dan kaynaklı. Mesela mxplayer ın crackli versiyonu hiç çalışmıyor.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben genelde o şekilde yapıyorum sıkıntı olmuyor. Neticede aynı tabanı kullanıyorlarArkadaşlar eu betadan 3 wipe(dalvik-cache-sytem)yapıp miroom yüklesem olurmu veriler uygulamalar silinmesin.
Teşekkür ederim deneyeceğimBen genelde o şekilde yapıyorum sıkıntı olmuyor. Neticede aynı tabanı kullanıyorlar
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Ayarlardan gezinme düğmeleri devre dışı olarak ayarlanmış olmasın.Teşekkür ederim deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar 3 wipe ile eu betadan miroom a geçtim mi 6 da alttaki tuşlar çalışmıyor sadece ekrandan geri yapabiliyorum başına gelen var mı lütfen yardım edin
Haklısınız hocam öyle olmuşAyarlardan gezinme düğmeleri devre dışı olarak ayarlanmış olmasın.
Ben de mi 6 kullanıyorum ve eu ile mirom arasında kaç kere geçiş yaptım bu tarzda bir sorun yaşamamıştım. Olmadı romu tekrar yükleyin.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.