MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
normal de bu saatlere kalmazdı. android 10 ile alakalıdır galiba..
Evet hem Miui11 ve Android 10 uyum ve optimize sorunları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
9t pro 9..10..24 sürümde kamera dan galeriye geçiş sorunu devam ediyor mu deneyen oldu mu ?

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
MiRoom 9.10.24 yayınlandı

Önemli güncelleme bilgileri
Bir soru sormadan önce, bu haberdeki tüm bilgileri mutlaka okuyun! Burada yer alan ve cevapları verilen sorular, bir sele eşlik edecek ve uyarılmadan silinecek!

Mi8, Mi8 Pro, Mi8 SE, Mi9 SE, Mi MIX 2S, Mi MIX 3, Android 10'a genel olarak güncellendi . Android 9'dan 10'a geçiş yapmak, web sitemizdeki programını kullanarak bir tarih gerekir , aksi takdirde sistem hataları olabilir! Önemli verileri yedeklemeyi unutmayın!
kullanıcıları için MI8 SE 10 Android 9 taşımak aşağıdaki rekaveri aracılığıyla ilk defa gerekir: ve Android'in 10 geçişten sonra güncellenmiş yükleyebilirsiniz , hangi aracılığıyla daha da yürütmek için MIUI Android 10 güncellemelerine dayanmaktadır. Size
MIUI 9.10.10 haftalık güncellemesinin resmen 7-8 Android tabanlı cihazlarda yapıldığını hatırlatırız .. Ayrıca, onlar için yalnızca kararlı sürümler mevcut olacaktır. Pocophone F1
için bağlantı noktası güncellemeleri, temel olarak kullanılan Mi8 ürün yazılımının Android 10'a güncellendiğinden ve Pocophone F1 için henüz uygun bir sürücü olmadığı için askıya alındı.
için güncellemeler Mi Pad 4 resmen süresiz durdurulan.

Ekranı döndürdüğünüzde veya anahtarların sayısını değiştirirken (anahtar panelini güncelleyen herhangi bir eylem için), Bluetooth anahtarının durumu sıfırlanabilir, ancak Bluetooth modülünün kendisi hiçbir şekilde etkilenmeyecektir. Anahtarın durumunu geri yüklemek için, sadece imzasını tıklayın, ardından - “Son”. Çözüm, anahtarın hiçbir zaman sıfırlanmamasıdır: anahtar panelinin ikinci veya üçüncü satırına taşıyın. Bu kusur resmi, Bluetooth çalışmalarında bir sonraki “optimizasyon” ile ilişkili, Çinli geliştiricilerden iyileştirmeler bekliyoruz.

Ürün yazılımıyla ilgili sorunlarınız varsa, önce tüm üçüncü taraf Magisk modüllerini çıkarın! Ayrıca, üçüncü taraf çekirdeği, Xposed ve diğer sistem değişikliklerini kullanırsanız, çok büyük bir istek - böcekleriniz hakkında yazmayın, bunların ürün yazılımımızla hiçbir ilgisi yoktur!

Kök ile çalışmak için, Mixplorer'ı kullanmanızı öneririz (uygulama ayarlarında Root'u etkinleştirmeyi unutmayın).

Resmi değişiklikler:

• Mi8 SE ve Mi8 Pro, Android 10 olarak güncellendi. Android 9'dan, yalnızca geçerli TWRP Recovery'yi portaldan kullanarak bir tarih silme işlemiyle geçin.
  • Android 10'da geliştirilmiş Bluetooth kulaklık bağlantısı.
  • Güncelleme takvimi: Haftanın günlerinin karanlık modda sabit gösterimi.
  • Sistem optimizasyonu ve hata düzeltmeleri.
MiRoom ekibindeki değişiklikler:

• Ekran ayarlarında "Görüşme sırasında maksimum parlaklık" işlevi eklendi. Gündüz çalışıyor (12:00 - 20:00). Özgün yöntemin yazarı: Samo.
  • Güncelleştirilmiş masaüstü versiyonu: Ekran kilidini açtıktan sonra uygulama menüsünün sabit gösterimi
  • MIUI 10 temasına eski bir yuvarlak pil simgesi eklenmiştir. Böylece artık herhangi bir konu için eski batarya simgesini açabilirsiniz (Temalar - Kaynaklar - Durum Çubuğu - MIUI 10). Sadece ışık moduyla çalışır. Yeni bir simge döndürmek için standart temayı kullanın.
  • Android 10'a video kaydederken iyileştirilmiş ses kalitesi.
  • GeForce Now uygulamasında yetkilendirme düzeltildi.
  • Google uygulaması önceden yüklenmiştir.
  • Yamaların tamamlanması ve güncellenmesi ve çevirisi.
Değişiklikler cihaza göre değişebilir.
Güncelleme Pazartesi günü sitede yapılacak
İndir

may

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samsung
Cihazım
Galaxy
Konular
18
Mi 8 link çalışmıyor maalesef

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Bende şu an 9.10.10 yüklü, güncelleme menüsünde 1.9 gblık 9.10.24 var. Oradan indirip direk güncelleme yapsam sorun olur mu? Android 9'dan 10'a geçiş içşn ekstra bir işlem var mı?

mesocoban

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
mi mix 3
Konular
8
bulut durdurmaya devam ediyor hata raporu alıyorum bunun çözümü nedir acaba mi 9t cihazına sahibim ve temiz kurulum yaparken bu hatayı aldım

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
bulut durdurmaya devam ediyor hata raporu alıyorum bunun çözümü nedir acaba mi 9t cihazına sahibim ve temiz kurulum yaparken bu hatayı aldım
dili ingilizce yapıp kur ondan sonra tekrar türkçe ye çevir düzelir.

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Hocam ingilizce olarak kurulum yapın hata vermez cihaz açılınca Türkçe geçersin

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Bende şu an 9.10.10 yüklü, güncelleme menüsünde 1.9 gblık 9.10.24 var. Oradan indirip direk güncelleme yapsam sorun olur mu? Android 9'dan 10'a geçiş içşn ekstra bir işlem var mı?
eğer cihazınız mi 8 se ise verdiğim linkteki konuya göre geçiş yapabilirsiniz

Üst Alt