- Adım
- Mesut
- Cihazım
- mi mix 3
- Konular
- 8
tskler hocamHocam ingilizce olarak kurulum yapın hata vermez cihaz açılınca Türkçe geçersin
tskler hocamHocam ingilizce olarak kurulum yapın hata vermez cihaz açılınca Türkçe geçersin
Rica ederim benim de başıma geldi basit bir durum ama insanın aklına gelmiyor iştetskler hocam
Hocam ben pitcblack recovery kullanıyorum. Twrp farkediyor mueğer cihazınız mi 8 se ise verdiğim linkteki konuya göre geçiş yapabilirsiniz
Rehber - Android 10'a Geçiş
Evet arkadaşlar çözümü bulduk sırasıyla bu işlemleri yaptığınız an herkes android 10'a geçiş yapacaktır. Not: Cihazınızda hali hazırda Twrp 1227 kurulu olmalıdır. 1.Çözüm 1- Cihazınızı twrp modunda açınız 2- Wipeden format dataya girip gelen ekrana yes deyiniz 3- Tekrar wipeye geliniz advandec...forum.miuiturkiye.net
Ben yükledim hocam batarya test etmedim ama akıcılık çok az bi miktar düşmüş gibi, birde kameradan galeriye geçiş sorunlu isterseniz gelecek hafta ki romu bekleyinmi8se için 9.10.24 ü yükleyen var mı dostlar??
Bende az önce yükledim ama beğenmedim. Kamera portre modu yeşil çıkıyor. Gcam yuklemedim ustelikmi8se için 9.10.24 ü yükleyen var mı dostlar??