Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Romu kurdum çok memnunum her konuda başarılı.Yalnız yeni güncelleme gelmiş 8.11.29 telefonda güncelleme kısmına gelince siteye yönlendiriyor ve romun tamamını (1.3 GB) gösteriyor her hafta romu bu şekilde mi güncelleyeceğiz ? Güncellenen kısmın indirilmesi gerek değil mi ?
Hocam kurmayı düşünüyorum onerirmisiniz cihazım Max 2 greeshan repack kullanıyorum

mami1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Hocam kurmayı düşünüyorum onerirmisiniz cihazım Max 2 greeshan repack kullanıyorum
Romun maşallahı var da o dediğin romu da scorpi çok övüyordu bende mi6 olduğu için onu kuramıyorum o rom max2 ye özgü bir rom sanırım.Ben bu romdan çok memnun kaldım fakat haftalık güncelleme olayı saçma geldi büyük boyutlu rom dosyasını indirmemizi mi istiyor yoksa ben mi bulamadım nerden güncelleneceğini henüz bilmiyorum.bilen varsa aydınlatırsa sevineceğim

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Romun maşallahı var da o dediğin romu da scorpi çok övüyordu bende mi6 olduğu için onu kuramıyorum o rom max2 ye özgü bir rom sanırım.Ben bu romdan çok memnun kaldım fakat haftalık güncelleme olayı saçma geldi büyük boyutlu rom dosyasını indirmemizi mi istiyor yoksa ben mi bulamadım nerden güncelleneceğini henüz bilmiyorum.bilen varsa aydınlatırsa sevineceğim
Hocam OTA desteği olmadığı için manuel güncellemek zorundasınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sitede bu cihazınıza uygun olanı bulup indirebilirsiniz

Baris199251

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
12
Mi Room 8.11.29 Güncellemesi
Androdfilehost sunucu sızıntıları kaynak :

Mi 8

Mi Mix 2S
Sitede yayınlanmamış henüz kaynak. Nedir romun? Sürüm no değiştirip icinde farklı seyler olmasin romun?

mami1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0

sitede bu cihazınıza uygun olanı bulup indirebilirsiniz
Teşekkürler şimdi anladım o iş kötü olmuş manuel güncelleme üzdü.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Teşekkürler şimdi anladım o iş kötü olmuş manuel güncelleme üzdü.
Ee ne demişler hocam her güzelin bir zoru vardır:D

Sitede yayınlanmamış henüz kaynak. Nedir romun? Sürüm no değiştirip icinde farklı seyler olmasin romun?
Hocam bunlar sızıntı kaynak doğrulanmamış yani yüklemek isteyenler için eklenmiş yarın zaten büyük ihtimal ile dağıtımı yapılacak romlarin

lazski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Yazılım ve Donanım
Konular
1
Mi6 telefonuma 8.11.22 güncellemesini kurdum . İlk gece %60 şarj indi. Bekleme süresi yemiş hepsini. Sonra bu sorun için bana ' Uyku modunda pil süresini iyileştirmek ister misin?' gibi birşey sordu. Tamam dedim. Ondan sora şarj çok iyi gitmeye başladı. Ancak bildirimlerde sorun oldu. Mesela whatsapp filan uygulamaya girmeden mesajlar ve bildirim düşmüyordu. Ayarlarından pil kısıtlamasını kaldırdım. Yinede stabil olarak gelmiyor. Nasıl çözebilirim?

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Mi6 telefonuma 8.11.22 güncellemesini kurdum . İlk gece %60 şarj indi. Bekleme süresi yemiş hepsini. Sonra bu sorun için bana ' Uyku modunda pil süresini iyileştirmek ister misin?' gibi birşey sordu. Tamam dedim. Ondan sora şarj çok iyi gitmeye başladı. Ancak bildirimlerde sorun oldu. Mesela whatsapp filan uygulamaya girmeden mesajlar ve bildirim düşmüyordu. Ayarlarından pil kısıtlamasını kaldırdım. Yinede stabil olarak gelmiyor. Nasıl çözebilirim?
Hocam öncelikle temiz bir kurulum öneririm. İzinlerinizi kontrol edin. Romda bahsettiğiniz gibi bir problem yok. Şuan bende 8.11.22 kullanıyorum mi5 de.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Mi Room 8.11.29 Güncellemesi
Androdfilehost sunucu sızıntıları kaynak :

Mi 8

Mi Mix 2S
Bu geliştiricinin kendisine ait. Ne amaçla yüklenmiş bilmiyorum. Test sürümleri olabilir.

lazski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Yazılım ve Donanım
Konular
1
Hocam öncelikle temiz bir kurulum öneririm. İzinlerinizi kontrol edin. Romda bahsettiğiniz gibi bir problem yok. Şuan bende 8.11.22 kullanıyorum mi5 de.

Merhaba,

AOSP tabanlı RR OS tan geçtim. Mecburen temiz kurulum yapmam gerekti zaten. Başka bir sorun olabilir mi?

Üst Alt