Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Merhaba,

AOSP tabanlı RR OS tan geçtim. Mecburen temiz kurulum yapmam gerekti zaten. Başka bir sorun olabilir mi?
İzinlerinizi kontrol edin. Ve ayarlarınızı. Ayarlar/bildirim ve durum çubuğu menüsünde Kilit ekranında göster aktif olsun, uygulama simgesi göster vs ayarlayın. Uygulama için Örnek olarak whatsabi verecek olursak, ayarlar/yüklü uygulamalar/WhatsApp/bildirimler menüsünde uygulama bildirimleri ve altta ki sohbet bildirimlerini kontrol edin

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Mi6 telefonuma 8.11.22 güncellemesini kurdum . İlk gece %60 şarj indi. Bekleme süresi yemiş hepsini. Sonra bu sorun için bana ' Uyku modunda pil süresini iyileştirmek ister misin?' gibi birşey sordu. Tamam dedim. Ondan sora şarj çok iyi gitmeye başladı. Ancak bildirimlerde sorun oldu. Mesela whatsapp filan uygulamaya girmeden mesajlar ve bildirim düşmüyordu. Ayarlarından pil kısıtlamasını kaldırdım. Yinede stabil olarak gelmiyor. Nasıl çözebilirim?
ayarlarda izinler-otomatik başlat kısmında whatsapp'a onay verirseniz çözülebilir. aynı şekilde anlık bildirim almak istediğiniz diğer uygulamaları da buradan işaretleyebilirsiniz.

lazski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Yazılım ve Donanım
Konular
1
Otomatik başlatma, bildirim ve pil tassarufu ayarlarının hepsini yaptım. Yalnız o başta sorduğu soruyu bulamadım tekrardan kayboldu gitti.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
O soruyu nasıl çıkardınız hocam neyi yaparken çıktı ortaya

lazski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Yazılım ve Donanım
Konular
1
İlk gece %60 şarj düşünce kendisi bildirimde uyku da beklemeyi iyleştiriyim mi diye birşey sordu tıklayıp swich buton gibi on yapıp çıktım. Daha da bulamadım orayı

ozankardes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
1
8.11.29 upload başladı. Birkaçsaate yayınlanır resmi sitede.

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
18
redmi 5 plus cihazıma dün yükledim. ilk şarjı doldurdum ama şarj % 97 den yukarı çıkmadı yani % 100 olmadı. acaba göstergede mi hata var ?

bir de redmi 5 plus için oreo 8.1 olan mi room yok sanırım ya da varsa ben bulamadım

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Mi-RooM 8.11.29 yayınlandı

Android 9 tabanlı destek cihazı Mi MIX 2S ve Pocophone F1! Android 8'den 9'a geçişin silme tarihi ile gerçekleştirilmesi önerilir!
Resmi kaynakta Redmi 5 Plus, Redmi 4X, Redmi 4 Pro, Mi5 ve Redmi Note 3 Pro için yazılımlar ertelendi.

mami1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Şimdi bu romu kurarken wipe yaparsak veriler silinecek ve tekrar sıfırdan kurulum mu yapacağım? Her hafta her hafta böyle olmaz ki ?

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Şimdi bu romu kurarken wipe yaparsak veriler silinecek ve tekrar sıfırdan kurulum mu yapacağım? Her hafta her hafta böyle olmaz ki ?
Sadece bu Rom ile devam edeceksiniz wipe yapmaya gerek yok. Direk üzerine yükleme yapacaksınız. Verileriniz gitmez

Üst Alt