Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]
hocam android 9 a geçildiğinden beri google klavyede sözlük kısmına eklenilen kelimeler kaydedilmiyor
android 8 de böyle bir sorun yoktu bunu geliştiricilere iletirmisiniz.
hocam android 9 a geçildiğinden beri google klavyede sözlük kısmına eklenilen kelimeler kaydedilmiyor
android 8 de böyle bir sorun yoktu bunu geliştiricilere iletirmisiniz.
Rom u Mi 6 6/128Gb cihazıma kurdum. Tüm programlarımı kurdum. Şimdiye dek yegane ve beni en sıkıntıya sokan hata Hızlı Erişim tuşunu aktifleştirememek. Açmaya kalktığımda hata veriyor maalesef... Onun dışında bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Birkaç gün kullanıp yorumlarımı yazacağım...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom u Mi 6 6/128Gb cihazıma kurdum. Tüm programlarımı kurdum. Şimdiye dek yegane ve beni en sıkıntıya sokan hata Hızlı Erişim tuşunu aktifleştirememek. Açmaya kalktığımda hata veriyor maalesef... Onun dışında bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Birkaç gün kullanıp yorumlarımı yazacağım...
Bu hata ile ben hersürümde karşılaştım. ve tüm Romlarda sadece Mi-Room da değil. Şuan da hala devam ediyor. Çözümünü bulamadım. Ama geliştiriciye de sordum kendi test kullanıcılarından böyle bir geri dönüş yok. Şuan MS romdayım bunda da aynı hatayı alıyorum. Kullanmadığım için pek önemsemiyorum ama Format data ile kurtulunabilir diye düşünüyorum
Mi mix2 cihazıma dün indirdim mi room ekran süresi orjinal romda 4 saat falan görebiliyordum bu romla 6 saati görecek gerçekten çok başarılı herhangi bir hata ile de karşılaşmadım
Miuipro da bu özellik yok. Bir dosya flashlıyor ve bu özelliğe kavuşuyordum. Şahsım adına çok kullanışlı bir özellik vardı. Telefonu kapamak, recoverey - fastboot modda açmak için güç düğmesini kullanmak zorunda kalmıyordum. Ama yapacak bir şey yok. Geri bildirim sağladım gelen hata menüsünden. Umarım bir fix paketi yayınlarlar. Çünkü bu tip şeyler insanı o ROM dan soğutur. Düşünsenize yokuş kalkış desteği olan bir araba satın alıyorsunuz. Ama bu özellik olmasına rağmen çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Enteresan birşey e daha denk geldim. Ne tür bir hata olduğunu bile anlamadım...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.