- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Memur
- Konular
- 21
peki hocam mi globe romda android 9dayım 8e düşünce ARB olayı olmaz herhalde bir ara kontrol ettiğimde failed falan yazmıştıMaalesef hocam Android 9 çıkarmıyor henüz
Mi8 için soruyorsunuz galiba. Bu custom Romlarda sıkıntı çıkan duymadım henüz. Yine buradan bir arkadaş Android 9 dan geçmişti. Bir sorun olmadı. Ama onun AntiRollback kontrollerinde 1 yazıyordu yani Arb aktif değildi. Siz de en güncel Adb driverleri yükleyip tekrar deneyin isterseniz.peki hocam mi globe romda android 9dayım 8e düşünce ARB olayı olmaz herhalde bir ara kontrol ettiğimde failed falan yazmıştı
Ben geçtim mi8 de 9 dan 8 e ama önce antirolkback kontrol ettim 1 yazıyordu geçtim bir sorun olmadıMi8 için soruyorsunuz galiba. Bu custom Romlarda sıkıntı çıkan duymadım henüz. Yine buradan bir arkadaş Android 9 dan geçmişti. Bir sorun olmadı. Ama onun AntiRollback kontrollerinde 1 yazıyordu yani Arb aktif değildi. Siz de en güncel Adb driverleri yükleyip tekrar deneyin isterseniz.
Stabil sürüm yayınlanmadı sanırım doğrumu hocam ?Maalesef hocam Android 9 çıkarmıyor henüz
ilk sayfada gerekli açıklama varMi5s için varmı bu rom?
Evet.Kontrol ediyorum sürekli. Yayınlanınca eklenecek konuyaStabil sürüm yayınlanmadı sanırım doğrumu hocam ?
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam resmi sitesinde stabil mi rom diye sekme açmışlar. Sende bi teyit edermisin? İndiriyorum ama yanlış olmasın gene de.Evet.Kontrol ediyorum sürekli. Yayınlanınca eklenecek konuya