Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Evet Sayin Skorpi hocam. Hala bu Romdayım. Yeni çıkan Romları deneyimlemek için yükleyip ne var ne Yok bakıp geri dönüyorum. 2 gün önce epik, Sonra MS, dün de ROS da 15 dk kaldıktan sonra tekrar Mi-Rooma dönüş yaptım
Bende de durum aynı. ROS falan sanki çakma rom gibi geldi bana. Şöyleki ekranın 4 köşesinde de pikseller vardı. Bunu nasıl anlatırım bilmiyorum keşke resimlerini çekseydim. Mi8 yuvarlak köşeleri böyle piksel piksel şekilde görünüyordu. Mi-room da öyle bir sorun yok. Ana ekranı yukarı kaldırınca araba çubuğu çentikte kalıyor yarısı mesela ROS, Eu gibi romlarda. Sadece Miroom da olması gerektiği gibi. Adamlar her cihaz için ayrı ayrı çalışmış diye düşünüyorum böyle şeyler görünce.

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Bende de durum aynı. ROS falan sanki çakma rom gibi geldi bana. Şöyleki ekranın 4 köşesinde de pikseller vardı. Bunu nasıl anlatırım bilmiyorum keşke resimlerini çekseydim. Mi8 yuvarlak köşeleri böyle piksel piksel şekilde görünüyordu. Mi-room da öyle bir sorun yok. Ana ekranı yukarı kaldırınca araba çubuğu çentikte kalıyor yarısı mesela ROS, Eu gibi romlarda. Sadece Miroom da olması gerektiği gibi. Adamlar her cihaz için ayrı ayrı çalışmış diye düşünüyorum böyle şeyler görünce.
Resmi sürüm yayınlandıktan 3 gün sonra yayınlanmasının sebebi de bu zaten. Diğerleri gibi 2 saat sonra yayınlamıyor.Gelistirici kesinlikle Test yapılmadan Rom yayınlanmayacağını söylüyor resmi sitesinde. Sürekli test cihazı arıyor. Başka bir Rom da görmediğim özellikler bunlar

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Resmi sürüm yayınlandıktan 3 gün sonra yayınlanmasının sebebi de bu zaten. Diğerleri gibi 2 saat sonra yayınlamıyor.Gelistirici kesinlikle Test yapılmadan Rom yayınlanmayacağını söylüyor resmi sitesinde. Sürekli test cihazı arıyor. Başka bir Rom da görmediğim özellikler bunlar
Daha dün tekrar kurdum bütün ayarlarını yaptım ama bugün stabil çıkınca tekrar baştan yükleyeceğim temiz kurulumla

kuzun_3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kuzun_3
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Bugun mü stabil yayınlanıyodu

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Stabil saat kaç gibi çıkacak acaba hocam max 2 için

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
Sayın ClassiCTR hocam, almam gereken haftalık dozaj nedeniyle,geçenlerde pro nun kopyası olan Revo yu yükledim ve pil performansının %30 daha iyi olduğunu gördüm...Sizin ilk mesajınızda yazdıklarınız ilk yazdığınız andan itibaren zaten dikkatimi çok çekmişti ve mutlaka denemem gereken bir rom olduğunu düşündürdü bana...yeni güncelleme yarın veya salı günü gelecek diye biliyorum ve bu sefer kesin denemek istiyorum...sizde bu romu kullanmaya devam ediyorsunuz sanırım?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
İyi haftalar abi, mi room kullanıyorum ve herşeyden çok memnunum pil dışında pil çok çabuk bitiyor, sizce pil konusunda en iyi room hangisi ve stabil çalışan

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
İyi haftalar abi, mi room kullanıyorum ve herşeyden çok memnunum pil dışında pil çok çabuk bitiyor, sizce pil konusunda en iyi room hangisi ve stabil çalışan

Bu konu bireyseldir. Kullanıma bağlı olarak değişir. En güzeli senin tecrübe etmen. Sonuç olarak Aosp Romlar hariç hepsi Çin veya global Rom üzerine yazılıyor. Yani miui tabanlı romlar arasında çok aşırı farklar göremezsin

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
Bu konu bireyseldir. Kullanıma bağlı olarak değişir. En güzeli senin tecrübe etmen. Sonuç olarak Aosp Romlar hariç hepsi Çin veya global Rom üzerine yazılıyor. Yani miui tabanlı romlar arasında çok aşırı farklar göremezsin
Teşekkür ederim

Üst Alt