Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Gresshan linki soruyorum miroom değil

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi bende official sitesine baktın mı 6 için yok konu mi globe olunca kusura bakmayın

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leader1234

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Sizce revolution rom nasıl miroom ile farklılıklarini bilen biri aydınlatabilir mi? Özellikle batarya ve performans olarak.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Sizce revolution rom nasıl miroom ile farklılıklarini bilen biri aydınlatabilir mi? Özellikle batarya ve performans olarak.

revolution miuipro'nun daha fazla ekran süresi veren rom.revo'da özelleştirme fazla mi-roomda ise batarya ve performans öncelikli fazladan özellikler daha az var

leader1234

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
revolution miuipro'nun daha fazla ekran süresi veren rom.revo'da özelleştirme fazla mi-roomda ise batarya ve performans öncelikli fazladan özellikler daha az var
Revo sanırım ota dan güncelleme veriyor doğrumu her defasında 1.5gb dosya indirmek istemiyorum

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181

Evet Mi Room özelleştirme olarak çok ön plana çıkan bir rom değil. Geliştirici özelleştirmeden çok kararlı çalışmasından yana. Ama diğer Romlardan ne eksik derseniz en çok özelleştirme seçeneği olan Rom miuiprodan bir kaç eksiği var. Ben de birkaç özelleştirmeyi kişisel olarak kararlılığını etkilemeyecek şekilde Magisk modları ile eklemeyi düşünüyorum. Şuan da Tam ekran hareketlerini ekledim ve Bildirim çubuğunda bazı değişiklikler yaptım. Bunları ayrı Mod olarak konuda yayınlamayı düşünüyorum bir sonraki güncelleme ile.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Evet Mi Room özelleştirme olarak çok ön plana çıkan bir rom değil. Geliştirici özelleştirmeden çok kararlı çalışmasından yana. Ama diğer Romlardan ne eksik derseniz en çok özelleştirme seçeneği olan Rom miuiprodan bir kaç eksiği var. Ben de birkaç özelleştirmeyi kişisel olarak kararlılığını etkilemeyecek şekilde Magisk modları ile eklemeyi düşünüyorum. Şuan da Tam ekran hareketlerini ekledim ve Bildirim çubuğunda bazı değişiklikler yaptım. Bunları ayrı Mod olarak konuda yayınlamayı düşünüyorum bir sonraki güncelleme ile.
Hocam bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz :) siz miroomda kaldıysanız bir sebebi vardır elbet :)) bende bir deniyim bu romu herkes övüyor haha--haha--

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Hocam bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz :) siz miroomda kaldıysanız bir sebebi vardır elbet :)) bende bir deniyim bu romu herkes övüyor haha--haha--
Yeni güncelleme ile uyumlu hale getirip paylaşmayı düşünüyorum. Yarın bir aksilik olmazsa stabil Rom yayınlanacak. Sürekli Rom değiştirmek istemeyenler için kalıcı ve güzel bir Rom olacağına inanıyorum

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Sayın ClassiCTR hocam, almam gereken haftalık dozaj nedeniyle,geçenlerde pro nun kopyası olan Revo yu yükledim ve pil performansının %30 daha iyi olduğunu gördüm...Sizin ilk mesajınızda yazdıklarınız ilk yazdığınız andan itibaren zaten dikkatimi çok çekmişti ve mutlaka denemem gereken bir rom olduğunu düşündürdü bana...yeni güncelleme yarın veya salı günü gelecek diye biliyorum ve bu sefer kesin denemek istiyorum...sizde bu romu kullanmaya devam ediyorsunuz sanırım?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Evet Sayin Skorpi hocam. Hala bu Romdayım. Yeni çıkan Romları deneyimlemek için yükleyip ne var ne Yok bakıp geri dönüyorum. 2 gün önce epik, Sonra MS, dün de ROS da 15 dk kaldıktan sonra tekrar Mi-Rooma dönüş yaptım

Üst Alt