kullanıcısı giriş yapan program hangisi hocam?bu sorun bendede var maalesef, diğer kullanıcısız giriş yapan prgramlada dogru düzgün yedek almıyor
hocam nasıl yaptınız tam anlayamadım?Az Önce Programı Kullandım Nasıl Kullandığımı da Anlatayım;
Program Açınca bize mi profile giriş yap ekranına kullanıcı adı ve şifre ile giriyoruz daha sonra ana profilimize girince o ekranı X ile kapatmak yerine aşağıya yada kenara sürüklüyoruz daha sonra telefonumuzu program görecek mi connection diyerek backup almayı başardım
sizde deneyerek yazarsanız diğer arkadaşlarımıza faydalı olacaktır...
Valla hocam daha açık nasıl anlatabilirim bilemedimhocam nasıl yaptınız tam anlayamadım?
aynı sorunu bende yaşıyorum hocam,adminin verdiği link bozuk olduğundan düzeltemiyorumHesap mail ve şifre yazıktan sonra o ekran kalıyor orda. Kapatınca uygulama tamamen kapanıor. Yani o SSS ekranı arka planda kalıyor. Ne yapmalıyım üstad
dediklerini yaptım ama mi hesabı giriş ekranında kalıyorum bende yeni sürümü beklemedeyimArkadaşlar yeni versiyon çıkmış güvenirliği ve stabil durumuna göre paylaşım yapacağız