- Adım
- Defineci
- Cihazım
- Redmi not 5
- Meslek
- DEFİNECİ_ARKEOLOG
- Konular
- 9
Teşekkürler hocam, güle güle kullanın. Giriş yapmanız ve ardından diğer adımlara geçmeniz gerekiyor hocam.@Ottoman
şuan indirdimve türkçe yaptım çalışıyor çok teşekkür ederim dostum emeğine yüreğine sağlık...ilk giriş yaptığımızda mi hesabınla giriş yap diye seçenek geldi giriş yapalım mı yoksa giriş yapamayalım mı ??
saygılar hocam ilgi ve alakanız için ayrıca minettarım....Teşekkürler hocam, güle güle kullanın. Giriş yapmanız ve ardından diğer adımlara geçmeniz gerekiyor hocam.
Rica ederiz hocam,güle güle kullanınçok sağolun hocam, internette bir sürü pc suit var hepside hata vermişti, bunu kurdum şimdi telefoonu yedekliyorum
Yedek bölümünde mevcut ve PC de varsayılan veya sizin seçmiş olduğunuz yeni bir klasörde depolanıyor hocam.hocam peki ben bunu pc ye kurup telefonumun hangi yedeklerini alabiliyorum.. resimler muzikler video rehber vb gibi hangilerini yedekliyoruz..ve bu yedekleri pc mizde depolayabilirmiyiz..yani saklaya bilirmiyiz???
varolun hocam bilgiler için..Yedek bölümünde mevcut ve PC de varsayılan veya sizin seçmiş olduğunuz yeni bir klasörde depolanıyor hocam.