Normal hocam o bazı bölümler geliştirme aşamasında.uygulama içinde cihazı bağladığımızda videolar dosya yöneticisi ve fotoğraflar simgesi var üç simgeye de tıklayınca bu ekran cıkıyor onayla diyince bi tepki vermiyor bu normal mi?
Teşekkürler hocam tercih sizinEmeğinize sağlık ama yarısı çince sadece ana başlıklar türkçe yapılmış. ingilizceyi kullanmak daha kolay olacak
Hocam, bende de Redmi Note 8 Pro var. Bütün driverlar kurulu, bu konuyu baştan aşağıya okudum, ne tavsiye edildiyse yaptım ama ekteki fotoğraftan ileri gidemedim. Bir türlü o onay pop-up çıkmadı. Evdeki bütün PCler Windows 10. Yapacak bir şey kalmadı herhalde, ne dersiniz?Geçmiş olsun hocam sevindim, belirttiğim gibi Windows 10 da sorun olabiliyor
Aynen hocam konudaki yorumları okumuşsunuz zaten ve çözüm olarak da Windows 7 yüklü bir pc de denemek kalmışHocam, bende de Redmi Note 8 Pro var. Bütün driverlar kurulu, bu konuyu baştan aşağıya okudum, ne tavsiye edildiyse yaptım ama ekteki fotoğraftan ileri gidemedim. Bir türlü o onay pop-up çıkmadı. Evdeki bütün PCler Windows 10. Yapacak bir şey kalmadı herhalde, ne dersiniz?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi