Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

myzer1963

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
RedmiNote10pro
Konular
3
teşekkürler emeğinize sağlık....

Hb7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi6
Konular
1
Güncel hocam, yükleyebilirsiniz.
mi pc suite cihazımı görmüyor connect diyor ve
Güncel hocam, yükleyebilirsiniz.
pc suite prosu cihazımı görmüyor.bilgisayara usb ile bağladığımda bilgisayar cihazımı görüyor ve hemen internal storage görünüyor.bunun yanında şimdi flash tool yükledim refresh yaptım ve cihazı gördü. eu rom kullanıyorum rootlu cihaz.usb hata ayıkla usb üzerinden yükleyin usb üzerinden uygulamalrı doğrula hepsi açık.win 10 kullanıyorum mi 6 cihazım. aygıt yöneticisinden güncelleme yaptığımda zaten hepsi güncel diyor
+ bilgi cihaz fastboot modundayken bu sefer pc cihazı hiç görmüyor ama twrp modunda pc cihazı görüyor.Ne derdiniz ?en son cevabada yazıcaktım ama konu farklı o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc suite prosu cihazımı görmüyor.bilgisayara usb ile bağladığımda bilgisayar cihazımı görüyor ve hemen internal storage görünüyor.bunun yanında şimdi flash tool yükledim refresh yaptım ve cihazı gördü. eu rom kullanıyorum rootlu cihaz.usb hata ayıkla usb üzerinden yükleyin usb üzerinden uygulamalrı doğrula hepsi açık.win 10 kullanıyorum mi 6 cihazım. aygıt yöneticisinden güncelleme yaptığımda zaten hepsi güncel diyor
+ bilgi cihaz fastboot modundayken bu sefer pc cihazı hiç görmüyor ama twrp modunda pc cihazı görüyor.Ne derdiniz ?en son cevabada yazıcaktım ama konu farklı o yüzden
android 6 üzeri olduğu için olabilir mi *android 9 benim şuan mi6 olduğu için

Son düzenleme:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

android 6 üzeri olduğu için olabilir mi *android 9 benim şuan mi6 olduğu için
Bu uygulama mı görmüyor hocam ?

• Beğen
Tepkiler: Hb7

Hb7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi6
Konular
1
Bu uygulama mı görmüyor hocam ?
ingilizce normalini
fastboot ta ikende bilgisayar cihazı görmüyor için görmüyor.sadece android aygıtını görüyor.
ordada aygıt kısmında özelliklerde olaylar kısmında
Device USB\VID_18D1&PID_D00D\d1321932 was not migrated due to partial or ambiguous match
bu hatayı vermiş.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
ingilizce normalini
fastboot ta ikende bilgisayar cihazı görmüyor için görmüyor.sadece android aygıtını görüyor.
ordada aygıt kısmında özelliklerde olaylar kısmında
Device USB\VID_18D1&PID_D00D\d1321932 was not migrated due to partial or ambiguous match
bu hatayı vermiş.
Hocam eski sürümlerin desteği bitti. Konudaki Programı kullanabilirsiniz.

Üst Alt