- Adım
- Halil
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 1
şu an için güncel midir linkler yüklesek olur mu?Sizlerde hocam
şu an için güncel midir linkler yüklesek olur mu?Sizlerde hocam
mi pc suite cihazımı görmüyor connect diyor veGüncel hocam, yükleyebilirsiniz.
pc suite prosu cihazımı görmüyor.bilgisayara usb ile bağladığımda bilgisayar cihazımı görüyor ve hemen internal storage görünüyor.bunun yanında şimdi flash tool yükledim refresh yaptım ve cihazı gördü. eu rom kullanıyorum rootlu cihaz.usb hata ayıkla usb üzerinden yükleyin usb üzerinden uygulamalrı doğrula hepsi açık.win 10 kullanıyorum mi 6 cihazım. aygıt yöneticisinden güncelleme yaptığımda zaten hepsi güncel diyorGüncel hocam, yükleyebilirsiniz.
android 6 üzeri olduğu için olabilir mi *android 9 benim şuan mi6 olduğu içinmi pc suite cihazımı görmüyor connect diyor ve
pc suite prosu cihazımı görmüyor.bilgisayara usb ile bağladığımda bilgisayar cihazımı görüyor ve hemen internal storage görünüyor.bunun yanında şimdi flash tool yükledim refresh yaptım ve cihazı gördü. eu rom kullanıyorum rootlu cihaz.usb hata ayıkla usb üzerinden yükleyin usb üzerinden uygulamalrı doğrula hepsi açık.win 10 kullanıyorum mi 6 cihazım. aygıt yöneticisinden güncelleme yaptığımda zaten hepsi güncel diyor
+ bilgi cihaz fastboot modundayken bu sefer pc cihazı hiç görmüyor ama twrp modunda pc cihazı görüyor.Ne derdiniz ?en son cevabada yazıcaktım ama konu farklı o yüzden
Bu uygulama mı görmüyor hocam ?mi pc suite cihazımı görmüyor connect diyor ve
pc suite prosu cihazımı görmüyor.bilgisayara usb ile bağladığımda bilgisayar cihazımı görüyor ve hemen internal storage görünüyor.bunun yanında şimdi flash tool yükledim refresh yaptım ve cihazı gördü. eu rom kullanıyorum rootlu cihaz.usb hata ayıkla usb üzerinden yükleyin usb üzerinden uygulamalrı doğrula hepsi açık.win 10 kullanıyorum mi 6 cihazım. aygıt yöneticisinden güncelleme yaptığımda zaten hepsi güncel diyor
+ bilgi cihaz fastboot modundayken bu sefer pc cihazı hiç görmüyor ama twrp modunda pc cihazı görüyor.Ne derdiniz ?en son cevabada yazıcaktım ama konu farklı o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
android 6 üzeri olduğu için olabilir mi *android 9 benim şuan mi6 olduğu için
ingilizce normaliniBu uygulama mı görmüyor hocam ?
Hocam eski sürümlerin desteği bitti. Konudaki Programı kullanabilirsiniz.ingilizce normalini
fastboot ta ikende bilgisayar cihazı görmüyor için görmüyor.sadece android aygıtını görüyor.
ordada aygıt kısmında özelliklerde olaylar kısmında
Device USB\VID_18D1&PID_D00D\d1321932 was not migrated due to partial or ambiguous match
bu hatayı vermiş.