Soru Mi Note 3 İçin Android 8

Habib1923

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Mi Note 3 İçin Android 8 Oreo ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
Diğer marka/modeller almaya başlamış

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
android 8 olmus mu hocam ???

Oyla:

VolkanJK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
MIUI 10 kararlı güncellemeyi yükledim. Android sürümü 7 yazıyor. 8 gelmeyecek miydi? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Hakan52

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi note 3
Konular
20
Ben beta değil global kararlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelmesi gerekmiyor mu farklı atabilme global kararlı

Oyla:

Mami61

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi note 3
Konular
19
Ben beta değil global kararlı

Gelmesi gerekmiyor mu farklı atabilme global kararlı

TÜMÜ

ARAMA ARAÇLARI

Greetings MI Note 3 Users, A new MIUI 10 Global Beta(Nightly) Stable ROM V10.1.2.0.NCHMIFI for Xiaomi Mi ...

---------------Dili algılaAfrikaancaAlmancaAmharcaArapçaArnavutçaAzericeBaskçaBatı FrizcesiBelarusçaBengalceBirman diliBoşnakçaBulgarcaCava DiliCebuanoÇekçeÇince (Basitleştirilmiş)Çince (Geleneksel)DancaEndonezceErmeniceEsperantoEstoncaFarsçaFelemenkçeFilipinceFinceFransızcaGalceGaliçyacaGüceratçaGüney Sotho diliGürcüceHaiti KreyoluHausa diliHawaii diliHırvatçaHintçeHmong Diliİbo diliİbraniceİngilizceİrlandacaİskoç GaelcesiİspanyolcaİsveççeİtalyancaİzlandacaJaponcaKannada diliKatalancaKazakçaKhmer diliKırgızcaKoreceKorsikacaKürtçeLao diliLatinceLehçeLetoncaLitvancaLüksemburgcaMacarcaMakedoncaMalayalam diliMalaycaMalgaşçaMaltacaMaori diliMarathi diliMoğolcaNepalceNorveççeNyanjaÖzbekçePencapçaPeştucaPortekizceRumenceRusçaSamoa diliShonaSırpçaSindhi diliSinhali diliSlovakçaSlovenceSomaliceSunda DiliSvahili diliTacikçeTamilceTaycaTelugu diliTürkçeUkraynacaUrducaVietnamcaYidişYorubacaYunancaZosa diliZulucaİngilizce

Selamlar MI Not 3 Kullanıcılar, yeni bir MIUI 10 Küresel Beta (Gecelik) Istikrarlı ROM V10.1.2.0.NCHMIFI için Xiaomi M...

---------------AfrikaancaAlmancaAmharcaArapçaArnavutçaAzericeBaskçaBatı FrizcesiBelarusçaBengalceBirman diliBoşnakçaBulgarcaCava DiliCebuanoÇekçeÇince (Basitleştirilmiş)Çince (Geleneksel)DancaEndonezceErmeniceEsperantoEstoncaFarsçaFelemenkçeFilipinceFinceFransızcaGalceGaliçyacaGüceratçaGüney Sotho diliGürcüceHaiti KreyoluHausa diliHawaii diliHırvatçaHintçeHmong Diliİbo diliİbraniceİngilizceİrlandacaİskoç GaelcesiİspanyolcaİsveççeİtalyancaİzlandacaJaponcaKannada diliKatalancaKazakçaKhmer diliKırgızcaKoreceKorsikacaKürtçeLao diliLatinceLehçeLetoncaLitvancaLüksemburgcaMacarcaMakedoncaMalayalam diliMalaycaMalgaşçaMaltacaMaori diliMarathi diliMoğolcaNepalceNorveççeNyanjaÖzbekçePencapçaPeştucaPortekizceRumenceRusçaSamoa diliShonaSırpçaSindhi diliSinhali diliSlovakçaSlovenceSomaliceSunda DiliSvahili diliTacikçeTamilceTaycaTelugu diliTürkçeUkraynacaUrducaVietnamcaYidişYorubacaYunancaZosa diliZulucaTürkçe

Şu dil olarak değiştir: İngilizce
Selamlar MI Not 3 Kullanıcılar, yeni bir MIUI 10 Küresel Beta (Gecelik) Istikrarlı ROM V10.1.2.0.NCHMIFI için Xiaomi Mi Not 3, sadece sınırlı sayıda kullanıcı için rasgele OTA aracılığıyla itilmiştir. Lütfen aracılığıyla kontrol edin. Güncelleme kapmak ve deneyiminize göre değerli geribildirim vermek için Updater uygulaması.

Yeni piyasaya sürülen bir MIUI 10 Global Nightly Stabil ROM şu anda rasgele Global Stable kullanıcılarına itiliyor.
Güncelleme OTA üzerinden olacak ve Changelog ile / olmadan olacak.
Beta Stable (Nightly) ROM'unun başarılı bir önizlemesinin ardından ROM, Kamuoyuna sunulacak.

Dikkat: - Beta Stable ROM'un yanı sıra Changlog'u da Sızıntı Yapmayın ya da paylaşmayın. Bu Rom'ın değişmezlerini, indirme linkini ve vb. Sızıntı yapan herkesi uyarın.

Değerlendirmeleriniz bizim için çok kıymetlidir

S: Beta Kararlı (Gecelik) Rom nedir?
A: Beta Stable (Nightly) Rom, kamuoyuna açıklanmadan önce geri bildirim vermek için bazı rasgele kullanıcılar için yayınlanan resmi bir MIUI Rom.

S: Bu beta kararlı güncelleme bildirimini aldım ancak birkaç gün sonra bu güncelleme gitti.
C: Yukarıda belirttiğimiz gibi, bu bir beta kararlı ve güncelleme bildirimi aldıysanız, bu, rastgele bir kullanıcı olarak seçildiğin anlamına gelir. Ancak, herhangi bir nedenle güncellemek veya güncellemek istemiyorsanız güncelleme bildirimini kaçırmak istiyorsanız telefonunuzda kaybolur ve bir sonraki rasgele kullanıcı seçer.
Herkese açıklandıktan sonra her zamanki gibi tekrar güncelleyebilirsiniz.

S: Bu güncellemeyi herkese açık olarak ne zaman yayınlayacaksınız?
A: Normal olarak, birkaç gün sonra kamuoyuna açıklanacak. Büyük bir sorun veya hata bulursak, kamuya açık olarak yayınlanabilir.

Lütfen dikkat: Mi Not 3 için MIUI 10 Küresel Beta Kararlı V10.1.2.0.NCHMIFI, Gecelik güncelleme romudur ve tüm kullanıcılar güncellemeyi alamamaktadır (açıklamanın yukarısı).

Saygılarımızla,

Nedeni buymus daha beta süreci bitmemis stabilin bir kısım kisilere rastgele sunulmus

Oyla:

Orgi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cihazım
Khroe
Konular
0
Bende yok gelmedi

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Ben o kadar bekledim gelmedi 2 gün önce EU.Roma geçtim. Güncelleme geldi olaya bak ya. Gerçi Android 8 gelmemiş. Yüz tanıma gelmişmi acaba bilginiz varmı?

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Arkadaşlar merhaba iyi aksamlar mi note 3 beta kullanıyorum kilit falan kapalı simdi global kararlıya geçebiliyor muyuz ? geçebiliyorsak ne yapmamız lazım lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ??

Oyla:
Üst Alt