Hacı abi bu kadar bu 8.11.1 olan romda ekstra yeni ne varTamam şey olarak global sürüm orijinal bişey yapılması yapmak gerekir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stablemi yoksa developor romumu indircem
xiaomi sitesinde mi note 3 beta romu nu indiriyorsunuz telefona ardindan güncelleyiceden romu seçim güncellemeyi başlatiyorsunuz[/QUOdirek telefondan mi yapıyoruz bunu
Güncelleme doğrulanmıştır diordeveloper kardesim
üstadım beta yüklemeye çalıştım ama şu hatayı verdi.xiaomi sitesinde mi note 3 beta romu nu indiriyorsunuz telefona ardindan güncelleyiceden romu seçim güncellemeyi başlatiyorsunuz
Kilit açmadan kurulabiliyor beta kurmak isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum beta surumuüstadım beta yüklemeye çalıştım ama şu hatayı verdi.
couldn't verify. looks like current android version is different from that in the recovery package. try flashing your device in the fastboot mode.
android version 7.1.1 benim cihazda. neden android versiyon uymuyor anlamadım?
Nasil yardimci olurmusunKilit açmadan kurulabiliyor beta kurmak isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum beta surumu
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özelden yazdımNasil yardimci olurmusun
nasıldır üstadım bilmediğimiz atladığımız bir şey mi var yardımcı olur musun?Kilit açmadan kurulabiliyor beta kurmak isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum beta surumu
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özelden yaziyorumnasıldır üstadım bilmediğimiz atladığımız bir şey mi var yardımcı olur musun?