İyi ki e.u. roma geçmişsiniz hocam. Zira şu an ben de geçmeyi düşünüyorum. Android versiyonu 7.1 yine. Yüz tanıma özelliği gelmemiş. Ön kamerada portre modu çalışmıyor. Telefonun normal akışı güzel ama son uygulamalara geçerken efekt biraz takılıyor. Sarj performansı gözlemlediğim kadarıyla 9.6.2 ile aynı. Geciken güncelleme yüzünden tepkiler artınca sadece miui 10 içeren bir güncelleme göndermişler muhtemelen. Onun da eksiklikleri varBen o kadar bekledim gelmedi 2 gün önce EU.Roma geçtim. Güncelleme geldi olaya bak ya. Gerçi Android 8 gelmemiş. Yüz tanıma gelmişmi acaba bilginiz varmı?
Bize niye gelmiyor suan miu global 9.6.2.0 kararlı yaziyor
7 mesaj üstteki cevabı okuyup bu soruyu sorduğuna inanmak istemiyorum
Dostum google cam düzgün çalışıyor mu EU rom da ?Oreolu betadan sonra 7.1 nedir arkadaş?!! Geçin eu roma..son 3 betada kamera düzelmiş, tam ekran hareketleri harika, yüz tanıma karanlıkta bile çalışıyor.. Afedersiniz sidik zoruyla global çıkarmaya çalışıyorlar, beceremiyorlar.. yüz tanıma falan da gelmez.. boşuna beklemeyin..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar bende de gelmişti MIUI 10 bana ne zaman gelir acaba ? Bide gelince hemen güncelliğini yoksa adamların düzeltmesini mi bekliyim hani dediniz ya on portre çalışmıyor vs.