Soru Mi Note 3 İçin Android 8

Habib1923

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Mi Note 3 İçin Android 8 Oreo ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
Diğer marka/modeller almaya başlamış

ahmet.py

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Ben o kadar bekledim gelmedi 2 gün önce EU.Roma geçtim. Güncelleme geldi olaya bak ya. Gerçi Android 8 gelmemiş. Yüz tanıma gelmişmi acaba bilginiz varmı?
İyi ki e.u. roma geçmişsiniz hocam. Zira şu an ben de geçmeyi düşünüyorum. Android versiyonu 7.1 yine. Yüz tanıma özelliği gelmemiş. Ön kamerada portre modu çalışmıyor. Telefonun normal akışı güzel ama son uygulamalara geçerken efekt biraz takılıyor. Sarj performansı gözlemlediğim kadarıyla 9.6.2 ile aynı. Geciken güncelleme yüzünden tepkiler artınca sadece miui 10 içeren bir güncelleme göndermişler muhtemelen. Onun da eksiklikleri var

Oyla:

Siyar155

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
28
Arkadaşlar bende de gelmişti MIUI 10 bana ne zaman gelir acaba ? Bide gelince hemen güncelliğini yoksa adamların düzeltmesini mi bekliyim hani dediniz ya on portre çalışmıyor vs.

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Güncelleme geri çekilmiş. MIUI 10'u Android 7.1.1 ile yayınlama rezilliği yüzünden sanırım! Akıl almaz bir durum..

Oyla:

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6
Oreolu betadan sonra 7.1 nedir arkadaş?!! Geçin eu roma..son 3 betada kamera düzelmiş, tam ekran hareketleri harika, yüz tanıma karanlıkta bile çalışıyor.. Afedersiniz sidik zoruyla global çıkarmaya çalışıyorlar, beceremiyorlar.. yüz tanıma falan da gelmez.. boşuna beklemeyin..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

hardlove72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Konular
0
Oreolu betadan sonra 7.1 nedir arkadaş?!! Geçin eu roma..son 3 betada kamera düzelmiş, tam ekran hareketleri harika, yüz tanıma karanlıkta bile çalışıyor.. Afedersiniz sidik zoruyla global çıkarmaya çalışıyorlar, beceremiyorlar.. yüz tanıma falan da gelmez.. boşuna beklemeyin..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dostum google cam düzgün çalışıyor mu EU rom da ?

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Arkadaşlar bende de gelmişti MIUI 10 bana ne zaman gelir acaba ? Bide gelince hemen güncelliğini yoksa adamların düzeltmesini mi bekliyim hani dediniz ya on portre çalışmıyor vs.

5 mesaj üstte yazılmış! Neden okumuyorsunuz ?

Oyla:

muharrem1981

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muharrem
Cihazım
thl 5000
Konular
4
ben yüklediğime pişman oldum. keşke yüklemeseydim. twrp kurululmuyor. mi flash tool ile de rom yüklemeye tırsıyorum. imei gidecek diye. napacam bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt