Eu romun da tek sıkıntısı şarj zaten. Misal akşamdan sabaha global de %10 şarj yerken %15 %20 gibi bir şarj tüketimi mevcut bende şuanda. Ama ona razı durumdayım. 3.parti temalar olsun yüz tanıma olsun ön kamera portre modu olsun iyi durumda. Tek sıkıntısı şarj.İyi ki e.u. roma geçmişsiniz hocam. Zira şu an ben de geçmeyi düşünüyorum. Android versiyonu 7.1 yine. Yüz tanıma özelliği gelmemiş. Ön kamerada portre modu çalışmıyor. Telefonun normal akışı güzel ama son uygulamalara geçerken efekt biraz takılıyor. Sarj performansı gözlemlediğim kadarıyla 9.6.2 ile aynı. Geciken güncelleme yüzünden tepkiler artınca sadece miui 10 içeren bir güncelleme göndermişler muhtemelen. Onun da eksiklikleri var
Stabil sürümde çalışıyor..betalarda değil henüz..ancak son betalarda kamera bayağı düzelmiş, özellikle hdr pro çok başarılı, gcam aratmıyorDostum google cam düzgün çalışıyor mu EU rom da ?
Akşamdan sabaha 15-20 lik kayıp ne olursa olsun çok fazla hocam..stabiller ve tüm betaları kurup deniyorum..en fazla yuzde 5 lik , o da ilk kurulum sonrası kayıp oluyor..bir iki şarj döngüsü sonrasında gecelik kayıp yüzde 2 -3 e düşüyor..otomatik başlatma whatsapp ve yahoo mail dışında aktif değil bende..çok fazla olması yüksek deşarja etken olabilir.Eu romun da tek sıkıntısı şarj zaten. Misal akşamdan sabaha global de %10 şarj yerken %15 %20 gibi bir şarj tüketimi mevcut bende şuanda. Ama ona razı durumdayım. 3.parti temalar olsun yüz tanıma olsun ön kamera portre modu olsun iyi durumda. Tek sıkıntısı şarj.
Bende 25 tane otpmatik başlayan uygulama var. Globaldeykende vardı bunlar. Belki zamanla düzene girer. Gereksizleri iptal etmek lazım aslında.Stabil sürümde çalışıyor..betalarda değil henüz..ancak son betalarda kamera bayağı düzelmiş, özellikle hdr pro çok başarılı, gcam aratmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akşamdan sabaha 15-20 lik kayıp ne olursa olsun çok fazla hocam..stabiller ve tüm betaları kurup deniyorum..en fazla yuzde 5 lik , o da ilk kurulum sonrası kayıp oluyor..bir iki şarj döngüsü sonrasında gecelik kayıp yüzde 2 -3 e düşüyor..otomatik başlatma whatsapp ve yahoo mail dışında aktif değil bende..çok fazla olması yüksek deşarja etken olabilir.
Ben güncelleme ye bakıyorum hiç bir şey yok nasıl bulucaz kararliyi
Bana da telefona gelmedi. Xiaomi'nin paylaştığı dosyayı indirip güncelleme kısmından manuel kurulum yaptım. Beklemek istemiyorsan bu şekilde yapabilirsin.Bize gelen bişey yok henüz