Soru Mi note 3 bluetooth ses kesilmesi

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
Merhaba çinden mi note 3 almıştım bluetooth kulaklık bağlayınca telefonumu cebime koyduğumda ya da iki avucumla sıkıştırdığımda ses kesik kesik geliyordu. Telefonu sattım miui türkiye barkodlu mavi renk mi note 3 aldım bunda da aynı sorun var telefonu kulağınıza getirdiğiniz yer en ufak bir sıkışmada bluetooth ses kesik kesik geliyor. Gittim mi bluetooth kulaklık aldım yine aynı sorun var. Konuyla ilgili miui turkiye sattığı cihaza destek veriyormu?

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba çinden mi note 3 almıştım bluetooth kulaklık bağlayınca telefonumu cebime koyduğumda ya da iki avucumla sıkıştırdığımda ses kesik kesik geliyordu. Telefonu sattım miui türkiye barkodlu mavi renk mi note 3 aldım bunda da aynı sorun var telefonu kulağınıza getirdiğiniz yer en ufak bir sıkışmada bluetooth ses kesik kesik geliyor. Gittim mi bluetooth kulaklık aldım yine aynı sorun var. Konuyla ilgili miui turkiye sattığı cihaza destek veriyormu?
[doublepost=1517929761,1517929739][/doublepost]Cok guzel bir site kimse yanitlamamis

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.302
bahsettiğiniz sorunun aynı anda iki cihazda ve iki kulaklıkta olması çok ilginç eğer farklı bir note 3 kullanıcısı bu durumu denerse kronik bir sorun mu öğrenebiliriz. Yada yarın ben arkadaşlara bir bilgi vereyim depomuzda ki ürünlerden bir deneme yapalım.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
[doublepost=1517929761,1517929739][/doublepost]Cok guzel bir site kimse yanitlamamis

Merhaba.
Kimsenin yanıt vermemesi, size karşı bir garez duyulduğu manasına gelemez. Bunun tek sebebi vardır, konunuzu okuyan kişilerin sorun hakkında bilgisi olmamasıdır. Demek ki kimse böyle bir sorun yaşamamış. Sırf post atmak için yazan kişilerden de kimse konunuza rastlamamış. Bu yüzden bu siteminiz çok yanlış.

Sorununuza gelecek olursak, zaten HiddenKing hocam kesin cevabı vermiş, ben tam olarak yardımcı olacağını sanmıyorum ama Bluetooth kulaklık kullanıyorken, ya Mi Note 2 de ya da Mi Mix 2'de (hangisinde problem yaşadığımı hatırlayamadım) öyle telefonu bastırmak, sıkmak, eğmek, bükmek v.s. gibi değil de cebime koymak ya da cebimden çıkartıp elime almak esnasında çok anlık kesintiler olabiliyordu. Bu arada ben pantolon değil ceket, mont v.b. ceplerimi kullanırım.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Mi note 3 telefonumda dediğiniz yere ve komple telefona baskı uyguladım. Herhangi bir ses kesilmesi yaşamadım. Bir kaç kişiden daha bluetooth ses kesilmesi ilgili şikayet duymuştum. Bende sony bluetooth var, herhangi bir sıkıntım olmadı.

Oyla:

greenday

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Bende bu sorunu yasiyorum. Herhalde kronik bir sorun. Plantronics kulaklık kullanıyorum. Cebime koyduğum anda ses gidip gelmeye başlıyor

Oyla:

barnesallen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Arkadaşlar bu konu benim içinde çok önemli. Henüz mi note 3 ü almadım ama alma arefesindeyim. Bluetooth kulaklık kullnaıyorum.
Kullandığım Bluetooth kulaklık Jabra Halo Smart ve kulaklığın bluetooth versiyonu 4.1.

Yazdıklarınızı okuyunca içime bir kurt düştü. Acaba bu bluetooth problemi kronik bir sorun olabilir mi? Mi note 3 kullanan diğer arkadaşlarda deneyebilirler mi?

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Benimde bluetooth kulaklikla muzik dinleyince kesiliyor.
Arkadaşlar bu konu benim içinde çok önemli. Henüz mi note 3 ü almadım ama alma arefesindeyim. Bluetooth kulaklık kullnaıyorum.
Kullandığım Bluetooth kulaklık Jabra Halo Smart ve kulaklığın bluetooth versiyonu 4.1.

Yazdıklarınızı okuyunca içime bir kurt düştü. Acaba bu bluetooth problemi kronik bir sorun olabilir mi? Mi note 3 kullanan diğer arkadaşlarda deneyebilirler mi?
Kac kisi denemis hocam zaten kronik oldugu ortada.

Oyla:

barnesallen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Benimde bluetooth kulaklikla muzik dinleyince kesiliyor.

Kac kisi denemis hocam zaten kronik oldugu ortada.

Peki hocam diğer modeller hakkında bir fikriniz var mı?

Mesela; Mi Mix 2 ya da Mi 6? Onlarda da problem var mı, veya hiç böyle bir şey duydunuz mu? Olmazsa diğer modelleri düşüneceğim.

Oyla:
Üst Alt