Soru Mi note 3 bluetooth ses kesilmesi

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
Merhaba çinden mi note 3 almıştım bluetooth kulaklık bağlayınca telefonumu cebime koyduğumda ya da iki avucumla sıkıştırdığımda ses kesik kesik geliyordu. Telefonu sattım miui türkiye barkodlu mavi renk mi note 3 aldım bunda da aynı sorun var telefonu kulağınıza getirdiğiniz yer en ufak bir sıkışmada bluetooth ses kesik kesik geliyor. Gittim mi bluetooth kulaklık aldım yine aynı sorun var. Konuyla ilgili miui turkiye sattığı cihaza destek veriyormu?

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Peki hocam diğer modeller hakkında bir fikriniz var mı?

Mesela; Mi Mix 2 ya da Mi 6? Onlarda da problem var mı, veya hiç böyle bir şey duydunuz mu? Olmazsa diğer modelleri düşüneceğim.
Mi 6 da bir kere duydum mi mix hakkinda hic fikrim yok

Oyla:

nomenbb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi note 3
Konular
11
Arkadaşlar aynı sorun bendede oluyor.Bluetooth u kapatıp actigimda sorun çözülmüş oluyor ama.Sinir bozucu bir durum.Sanirim kronik bir sorun.

Oyla:

barnesallen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Arkadaşlar aynı sorun bendede oluyor.Bluetooth u kapatıp actigimda sorun çözülmüş oluyor ama.Sinir bozucu bir durum.Sanirim kronik bir sorun.

Tam almak üzereydim telefonu ve bu hiç iyi olmadı. Normal kulaklığım da var ancak hem yakın zamanda yeni bir bluetooth kulaklık aldım hemde Type-C kulaklık kullanmak istemiyorum.

Umarım yazılımsal bir şeydir ve sizin cihazlarınızda düzelir. Bende o zamana kadar Mi 6 ve Mi Mix 2 yi araştırayım bari.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Telefonda sorun cok. Cidden bir gun ehh yeter be deyip satcam.
Mesajlar cift gelir bluetooth sorunludur ekrani kapatmak icin kisayol atarim bir sure sonra algilamamaya baslar vs uzayip gidiyor liste.
Kamerasi bence su anda xiaomi telefonlar icinde en iyisi. Ama iste o yazilim yokmu yazilim soguttu ya

Oyla:

barnesallen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Telefonda sorun cok. Cidden bir gun ehh yeter be deyip satcam.
Mesajlar cift gelir bluetooth sorunludur ekrani kapatmak icin kisayol atarim bir sure sonra algilamamaya baslar vs uzayip gidiyor liste.
Kamerasi bence su anda xiaomi telefonlar icinde en iyisi. Ama iste o yazilim yokmu yazilim soguttu ya

Peki hocam mesela alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Mi 6 ya da Mi Mix 2 mi ya da farklı bir markanın ürünü mü?

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
sanirim resmi stabil de yaşıyorsunuz bu sorunları. bende bahsedilen sorunlar yok hergün müzik dinliyorum hiç bağlantı kesilmedi.

Oyla:

nomenbb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi note 3
Konular
11
Peki hocam mesela alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Mi 6 ya da Mi Mix 2 mi ya da farklı bir markanın ürünü mü?
Bu Tarz sorunları oluyor.Fakat mi Note 3 den çok memnunum.Tavsiye ederim canavar gibi telefon.Güncel yazılım geldiğinde daha da iyi olacaktır.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Yani en iyisini ben bilirim diye simariklik taslamam istemem ama mi 6 nin sabit bir uretimi yok.
Forumda mi6 diye aratin bazilarinda sorunlu ekran olan lg kullandilar baska parti uretimlerde sorunsuz olan jdi veya sharp ekran kullandilar
Bazi mi 6 larin yaninda soyulmalar oldu bazilarinda olmadi.
Mi note 3 aluminyum kasa kullanan ilk telefon xiaomi markasinda.gercekten kaliteli ekran guzel vs vs ama yazilimsal tarafi kotu.
Yani hani butce sikintim yoksa s8 ler 2700 lere kadar dustu . Yada gider one plus 5t alirdim.
[doublepost=1521102763,1521102728][/doublepost]
sanirim resmi stabil de yaşıyorsunuz bu sorunları. bende bahsedilen sorunlar yok hergün müzik dinliyorum hiç bağlantı kesilmedi.
9.1.4. kararli bendeki.

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular