Soru Mi note 3 bluetooth ses kesilmesi

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
Merhaba çinden mi note 3 almıştım bluetooth kulaklık bağlayınca telefonumu cebime koyduğumda ya da iki avucumla sıkıştırdığımda ses kesik kesik geliyordu. Telefonu sattım miui türkiye barkodlu mavi renk mi note 3 aldım bunda da aynı sorun var telefonu kulağınıza getirdiğiniz yer en ufak bir sıkışmada bluetooth ses kesik kesik geliyor. Gittim mi bluetooth kulaklık aldım yine aynı sorun var. Konuyla ilgili miui turkiye sattığı cihaza destek veriyormu?

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
cebinize sokup çıkartırken el oraya giderse diye konusuyoruz ki gidecektir el bu rasgele cebe koyup çıkacak bu cihaz. bahsedilen diğer sorunlar yazılımsal son sürümlerde yok tabi global son sürümde yavaş ilerliyor nedense.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
cebinize sokup çıkartırken el oraya giderse diye konusuyoruz ki gidecektir el bu rasgele cebe koyup çıkacak bu cihaz. bahsedilen diğer sorunlar yazılımsal son sürümlerde yok tabi global son sürümde yavaş ilerliyor nedense.
Daha ne eksiklikler var valla global de cildirtirlar adami

Oyla:

barnesallen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Hocam Samsung Galaxy Note 4 kullanıyordum. Onu yeni sattım ve yeni bir telefon alıncaya kadar evde ki yedek telefon olarak kullandığımız Galaxy Mini 2'yi kullanıyorum.

Bluetooth versiyonu 3.0 ve kulaklık ile en ufak bir kopma yaşamadım. Şayet Mi Note 3 te bluetooth 5.0 varken böyle bir problem söz konusu ise bu hiç iyi bir şey değil. Niyetim telefonu kötülemek filan değil yanlış anlaşımasın sadece alma arefesinde olan birisi olarak tercih edebileceğim cihaz olmaz. Oysa kendimi baya şartlandırmıştım Mi Note 3 alacağım diye. :((

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hocam Samsung Galaxy Note 4 kullanıyordum. Onu yeni sattım ve yeni bir telefon alıncaya kadar evde ki yedek telefon olarak kullandığımız Galaxy Mini 2'yi kullanıyorum.

Bluetooth versiyonu 3.0 ve kulaklık ile en ufak bir kopma yaşamadım. Şayet Mi Note 3 te bluetooth 5.0 varken böyle bir problem söz konusu ise bu hiç iyi bir şey değil. Niyetim telefonu kötülemek filan değil yanlış anlaşımasın sadece alma arefesinde olan birisi olarak tercih edebileceğim cihaz olmaz. Oysa kendimi baya şartlandırmıştım Mi Note 3 alacağım diye. :((
Fiyatta sikintiniz yoksa baska modellere yonelin derim hocam veya rom yukleme vs ogrenmeniz lazim ben bilmiyorum global surume mahkum oldum

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
bu 4. xiaomi telefonum daha kimse xiaomi nedir bilmezken kullanıyordum hatta daha xiaomi yoktu miui arayüzü vardı farklı cihazlarda onu da kullanıyordum hep abuk subuk sorunlar oldu arkadaşlar. Ama şunun da garantisini verebilirim bütün markalarda var böyle sinir bozan sorunlar o sebepten bari fiyat performans olsun diye xiaomi kullanıyoruz. iphone 4 ilk çıktığında telefonu kavrayınca hat gidiyordu kullanıcılar tutmasını bilmiyor diye açıklama yaptılar :) sonra anten çizgileri hayatımıza girdi tabi. artısı eksisinden daha fazla, benim en fazla memnun olduğum cihaz bu oldu. şuan 1300 1400 liraya gidiyor o fiyata muadillerine bakıyorumda hepsi leş.

Oyla:

barnesallen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Galiba öyle olacak. Daha önce Xiaomi telefon kullanmamıştım ve baya cazip gelmişti. İlk Xiaomi Mi Mix 2 dikkatimi çekmişti daha sonra Mi Note 3 . Sanırım biraz daha bekleyip OnePlus 5T alsam daha iyi olabilir.

Bakalım diğer Xiaomi konularına da yazıyorum. Eğer benzer problemler onlarda da varsa başlamadan biten bir ilişki olacak.
[doublepost=1521104248,1521104005][/doublepost]
bu 4. xiaomi telefonum daha kimse xiaomi nedir bilmezken kullanıyordum hatta daha xiaomi yoktu miui arayüzü vardı farklı cihazlarda onu da kullanıyordum hep abuk subuk sorunlar oldu arkadaşlar. Ama şunun da garantisini verebilirim bütün markalarda var böyle sinir bozan sorunlar o sebepten bari fiyat performans olsun diye xiaomi kullanıyoruz. iphone 4 ilk çıktığında telefonu kavrayınca hat gidiyordu kullanıcılar tutmasını bilmiyor diye açıklama yaptılar :) sonra anten çizgileri hayatımıza girdi tabi. artısı eksisinden daha fazla, benim en fazla memnun olduğum cihaz bu oldu. şuan 1300 1400 liraya gidiyor o fiyata muadillerine bakıyorumda hepsi leş.

Bu konuda haklısınız aslında ve benimde düşünmemin sebebi tam bir fiyat performans ürünü olması. Biraz daha beklesem iyi olacak. Teşekkürler cevaplar için.

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
oneplus xiaomi ye göre çok küçük bir firma hatta elimizde stok kalırsa batarız demişti ceo'su yani lafın kısası sorun istemiyorum diyorsanız o marka oneplus falan değil. öyle bir marka varmı ondan da emin değilim.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
oneplus xiaomi ye göre çok küçük bir firma hatta elimizde stok kalırsa batarız demişti ceo'su yani lafın kısası sorun istemiyorum diyorsanız o marka oneplus falan değil. öyle bir marka varmı ondan da emin değilim.
Aman hocam yabanci forumlarda falan konusmayin boyle olay olur. adamlar 43 ulkede satis yapiyormus hali hazirda. One plus 5t piyasayi alt ust etmisti ne stok kalmasi ben anlamadim

Oyla:

Hidalgo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hidalgo
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Benim farklı bir sorum olacak. 2 gün önce Gittigidiyor Cepport mağazasından mi note 3 aldım. telefon henüz kargoya verilmedi ama telefon LG panel ile mi gelecek çok merak ediyorum biraz da tedirginim bundan dolayı. Mi note 3 kullanan arkadaşlarda lg panele rastlayan var mı?

Oyla:
Üst Alt