Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

Hayata dair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi note 10
Konular
0
Önceki stabil sürüm üzerine direk twrpdennkurabiliyormuyuz hocam

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Merhaba stable xiaomi.eu miui 12.5.2yi kuranlara sorum var. Bildirim panelinde müzik açınca müziği duraklatıp sağa kaydırınca boşluk kalıyor. Sinirimi bozdu sadece bende mi böyle.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Görünmez / kaydırılamaz "Medya" bildirim sorunu
Xiaomi.eu forumundaki bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun. Bilinen bir hataymış.
Bu problemin çözümü ise şöyle:
1) İndir ve kur "Termux" uygulamasını =>
2) Termux'u aç ve şunu yaz : su
3) Root erişimine izin verin ve şunu yazın : settings put secure qs_media_resumption 0
4) Yazın: exit (2 kere) Termux'tan çıkacaktır.
5) İşlem tamam! Eğer isterseniz Termux uygulamasını kaldırabilirsiniz.

Son düzenleme:

4kado

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Son sürüm stable güncellemesini bazı arkadaşlar gibi heves ederek yayımlandıktan birkaç saat sonra yüklemiştim. Açıkçası güncellemeyi hiç ama hiç beğenmedim. Sıradan uygulamaları açarken bile kasma ve takılma sorunları ile karşılaştım. Bu sorun bir önceki sürümde de vardı. Anlaşılan xiaomi tarafından bu sorunun çözümü ile ilgili herhangi bir iyileştirme yapılmamış.

Memnun olanların yorumlarını da okudum. Cihazdan cihaza ve kullanıma göre elbette rom akıcılığında bazı farklılıklar olabilir ama şahsen hiç vakit kaybetmeden son sürüm "beta"yı indirerek eski düzenime ve huzuruma tekrar kavuştum. Benzer sorunları yaşayanlar için eu beta ya da OneOs yüklemelerini öneririm.

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
Dün akşam geçtim 12.5 stabil sürüme temiz kurulum yaparak geçtim dediklerinizi katılmıyorum. (Twitterda sorunsuz açıldı) Çok dikkatli bakarsak tabiki küçük kasmalar olabilir ama Xiaomi bizi öyle bir hale getirdiki artık normal gibi bir şey. Uzun süredir 12.0.2 stabildeydim. Bu rom ona göre gerçekten daha güzel daha stabil akıcılık konusunda. Ek olara vowifi özelliği mükemmel. Wideline1inde eklenmiş olması mutlu etti. Önceden YouTube kurulu gelirdi vanced kullanıyordum şimdi üzerine kurmasına da gerek kalmadı. Kamera için yorum yapamayacağım onu dikkatli incelemeye fırsatım olmadı. Genel olarak geçilebilir güzel bir rom bence.
Edit: İlk hatayla karşılaştım cihazı her yeniden başlatınca bildirim paneli yeni stile geçiyor. :/
okuma modu açıksa onu da sıfırlıyor.
bağlantı hızı gösterme açıksa kapatıyor.
Bu rom ona göre gerçekten daha güzel daha stabil akıcılık konusunda. Ek olara vowifi özelliği mükemmel. Wideline1inde eklenmiş olması mutlu etti.

hocam bu cümleyi bikaç kere okudum ama anlamadım ? :)

bu arada bazı uygulamalr beni rootluyum diye kabul etmiyor, 10 yıldır xiaomiyi rootlu kullanırım biraz rhatsız oldum,
twrp ile stabil romu temiz flashladıktan sonra, unroot yapılabilyior mu? 10 yıldır unroot gibi bişiy hiç yapmadım.

imei tamirli durumda tabi onu da bozmaması lazım. ya da bikaç kıytırık uygulama için hiç ugrasmıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu rom ona göre gerçekten daha güzel daha stabil akıcılık konusunda. Ek olara vowifi özelliği mükemmel. Wideline1inde eklenmiş olması mutlu etti.

bu arada bazı uygulamalr beni rootluyum diye kabul etmiyor, 10 yıldır xiaomiyi rootlu kullanırım biraz rhatsız oldum,
twrp ile stabil romu temiz flashladıktan sonra, unroot yapılabilyior mu? 10 yıldır unroot gibi bişiy hiç yapmadım.

imei tamirli durumda tabi onu da bozmaması lazım. ya da bikaç kıytırık uygulama için hiç ugrasmıyım.
bu arada stabil roma geçerken twrp versionu su olsun, modem dosyası yükle vb der misiniz? miui11 - android10 'dan geçiş yapacagım

bu arada stabil roma geçerken twrp versionu su olsun, modem dosyası yükle vb der misiniz? miui11 - android10 'dan geçiş yapacagım

Son düzenleme:

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3

widevine L1 sertifikası netflix gibi uygulamalarda yüksek çöžünürlükte izlemeye izin veriyor o yönden güzel. Vowifide ucak moduna alinca cihazı vowifi açılio hem sarj sömürülmemiş oluyor. Ama herkes size ulasabiliyor arama yapabiliyorsunuz.
Rom zaten rootsuz geliyor. Magisk kurarsanız cihaz rootlu olur. Magisk hide ile uygulamalardan gizleyebilirsiniz cihazin rootlu olduğunu.
Ben telefonun kilidini açtıktan sonra twrpyi kurunca tüm sistemin yedeğini almıştım. Kenarda duruyor. Efs yedeği alırsanız imeiniz uçsa bile cihaza atarsınız efs yedeğini geri yüklersiniz. Magiski kaldır var ama özel olarak rootu kaldırmayı hiç denemedim. Bunu yapan birinin size yönerge olması daha doğru olur. Tekrar söylüyorum cihaz stabil calışırkenki yedegini alın bir kenarda dursun bir şey olursa soğuk terlemezsiniz.

Son düzenleme:

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Güncelleme: 21.5.20
- İndirme linkleri Eklendi
- Değişiklik Listesi Eklendi

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38
widevine L1 sertifikası netflix gibi uygulamalarda yüksek çöžünürlükte izlemeye izin veriyor o yönden güzel. Vowifide ucak moduna alinca cihazı vowifi açılio hem sarj sömürülmemiş oluyor. Ama herkes size ulasabiliyor arama yapabiliyorsunuz.
Rom zaten rootsuz geliyor. Magisk kurarsanız cihaz rootlu olur. Magisk hide ile uygulamalardan gizleyebilirsiniz cihazin rootlu olduğunu.
Ben telefonun kilidini açtıktan sonra twrpyi kurunca tüm sistemin yedeğini almıştım. Kenarda duruyor. Efs yedeği alırsanız imeiniz uçsa bile cihaza atarsınız efs yedeğini geri yüklersiniz. Magiski kaldır var ama özel olarak rootu kaldırmayı hiç denemedim. Bunu yapan birinin size yönerge olması daha doğru olur. Tekrar söylüyorum cihaz stabil calışırkenki yedegini alın bir kenarda dursun bir şey olursa soğuk terlemezsiniz.
teşekkürler hocam, unroot hariç işlemleri biliyorum eskiden mi5 mi 6 imei tamir de yapıyordum.
twrp ile yapılan hiçbir ilemde imei sorunu olmaz diye biliyorum ama olursa da tekrar yaparız napalım ))) yedek almayıp sıfır kurul yaptım 10 yıldır.

hocam peki twrp şu version oldun vb der misiniz,
en son şu var:;

miui12den 11e geri dönmüştüm malum problemlerde dolayı. ama artık sıfırlama zamanı 12.5 de çıkmışken.

Bir soru da;
miui11 (android 10)' dan
bu 12.5 ile Android 11 e geçiş yapacagım, modem dosyası filan flashlamak gerekiyor mu?

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
38

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3
teşekkürler hocam, unroot hariç işlemleri biliyorum eskiden mi5 mi 6 imei tamir de yapıyordum.
twrp ile yapılan hiçbir ilemde imei sorunu olmaz diye biliyorum ama olursa da tekrar yaparız napalım ))) yedek almayıp sıfır kurul yaptım 10 yıldır.

hocam peki twrp şu version oldun vb der misiniz,
en son şu var:;

miui12den 11e geri dönmüştüm malum problemlerde dolayı. ama artık sıfırlama zamanı 12.5 de çıkmışken.

Bir soru da;
miui11 (android 10)' dan
bu 12.5 ile Android 11 e geçiş yapacagım, modem dosyası filan flashlamak gerekiyor mu?
orangefoxla kurmaya çalıştım dün sorun oldu bende cihazdan cihaza farklı olabiliyor heralde ama ondan sonra eski twrpye geçtim. bunun üzerinden kurdum çalıştı. Güncel twrpyle denemedim. Onlarlada doğru çalışır muhtemelen. Herhangi modem falan flashlamıyoruz. format data yaptıktan sonra zipi install yaparak yükledim ben. Şifrelemeyi kaldırmak içinde dm-verity force encryption disabler dosyası flashladım. Ben format data yapmadan önce flashladım oldu. şansıma da olmuş olabilir. Daha iyi bilen varsa daha iyi olur.Bilgi vermesi.

bu arada her yerde magisk apk var ya, direk flashable magisk.zip arıyorum
Thread 'Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.5.18 OneOs İndirme Bağlantıları' Rom - Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.5.18 OneOs İndirme Bağlantıları bu postta twrp root dosyası ve altinda açiklaması var işinizi görür.

Üst Alt