- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 0
Önceki stabil sürüm üzerine direk twrpdennkurabiliyormuyuz hocam
Bu rom ona göre gerçekten daha güzel daha stabil akıcılık konusunda. Ek olara vowifi özelliği mükemmel. Wideline1inde eklenmiş olması mutlu etti.Dün akşam geçtim 12.5 stabil sürüme temiz kurulum yaparak geçtim dediklerinizi katılmıyorum. (Twitterda sorunsuz açıldı) Çok dikkatli bakarsak tabiki küçük kasmalar olabilir ama Xiaomi bizi öyle bir hale getirdiki artık normal gibi bir şey. Uzun süredir 12.0.2 stabildeydim. Bu rom ona göre gerçekten daha güzel daha stabil akıcılık konusunda. Ek olara vowifi özelliği mükemmel. Wideline1inde eklenmiş olması mutlu etti. Önceden YouTube kurulu gelirdi vanced kullanıyordum şimdi üzerine kurmasına da gerek kalmadı. Kamera için yorum yapamayacağım onu dikkatli incelemeye fırsatım olmadı. Genel olarak geçilebilir güzel bir rom bence.
Edit: İlk hatayla karşılaştım cihazı her yeniden başlatınca bildirim paneli yeni stile geçiyor. :/
okuma modu açıksa onu da sıfırlıyor.
bağlantı hızı gösterme açıksa kapatıyor.
bu arada stabil roma geçerken twrp versionu su olsun, modem dosyası yükle vb der misiniz? miui11 - android10 'dan geçiş yapacagımBu rom ona göre gerçekten daha güzel daha stabil akıcılık konusunda. Ek olara vowifi özelliği mükemmel. Wideline1inde eklenmiş olması mutlu etti.
hocam bu cümleyi bikaç kere okudum ama anlamadım ?
bu arada bazı uygulamalr beni rootluyum diye kabul etmiyor, 10 yıldır xiaomiyi rootlu kullanırım biraz rhatsız oldum,
twrp ile stabil romu temiz flashladıktan sonra, unroot yapılabilyior mu? 10 yıldır unroot gibi bişiy hiç yapmadım.
imei tamirli durumda tabi onu da bozmaması lazım. ya da bikaç kıytırık uygulama için hiç ugrasmıyım.
widevine L1 sertifikası netflix gibi uygulamalarda yüksek çöžünürlükte izlemeye izin veriyor o yönden güzel. Vowifide ucak moduna alinca cihazı vowifi açılio hem sarj sömürülmemiş oluyor. Ama herkes size ulasabiliyor arama yapabiliyorsunuz.Bu rom ona göre gerçekten daha güzel daha stabil akıcılık konusunda. Ek olara vowifi özelliği mükemmel. Wideline1inde eklenmiş olması mutlu etti.
hocam bu cümleyi bikaç kere okudum ama anlamadım ?
bu arada bazı uygulamalr beni rootluyum diye kabul etmiyor, 10 yıldır xiaomiyi rootlu kullanırım biraz rhatsız oldum,
twrp ile stabil romu temiz flashladıktan sonra, unroot yapılabilyior mu? 10 yıldır unroot gibi bişiy hiç yapmadım.
imei tamirli durumda tabi onu da bozmaması lazım. ya da bikaç kıytırık uygulama için hiç ugrasmıyım.
teşekkürler hocam, unroot hariç işlemleri biliyorum eskiden mi5 mi 6 imei tamir de yapıyordum.widevine L1 sertifikası netflix gibi uygulamalarda yüksek çöžünürlükte izlemeye izin veriyor o yönden güzel. Vowifide ucak moduna alinca cihazı vowifi açılio hem sarj sömürülmemiş oluyor. Ama herkes size ulasabiliyor arama yapabiliyorsunuz.
Rom zaten rootsuz geliyor. Magisk kurarsanız cihaz rootlu olur. Magisk hide ile uygulamalardan gizleyebilirsiniz cihazin rootlu olduğunu.
Ben telefonun kilidini açtıktan sonra twrpyi kurunca tüm sistemin yedeğini almıştım. Kenarda duruyor. Efs yedeği alırsanız imeiniz uçsa bile cihaza atarsınız efs yedeğini geri yüklersiniz. Magiski kaldır var ama özel olarak rootu kaldırmayı hiç denemedim. Bunu yapan birinin size yönerge olması daha doğru olur. Tekrar söylüyorum cihaz stabil calışırkenki yedegini alın bir kenarda dursun bir şey olursa soğuk terlemezsiniz.
orangefoxla kurmaya çalıştım dün sorun oldu bende cihazdan cihaza farklı olabiliyor heralde ama ondan sonra eski twrpye geçtim.teşekkürler hocam, unroot hariç işlemleri biliyorum eskiden mi5 mi 6 imei tamir de yapıyordum.
twrp ile yapılan hiçbir ilemde imei sorunu olmaz diye biliyorum ama olursa da tekrar yaparız napalım ))) yedek almayıp sıfır kurul yaptım 10 yıldır.
hocam peki twrp şu version oldun vb der misiniz,
en son şu var:;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
miui12den 11e geri dönmüştüm malum problemlerde dolayı. ama artık sıfırlama zamanı 12.5 de çıkmışken.
Bir soru da;
miui11 (android 10)' dan
bu 12.5 ile Android 11 e geçiş yapacagım, modem dosyası filan flashlamak gerekiyor mu?
Thread 'Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.5.18 OneOs İndirme Bağlantıları' Rom - Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.5.18 OneOs İndirme Bağlantıları bu postta twrp root dosyası ve altinda açiklaması var işinizi görür.bu arada her yerde magisk apk var ya, direk flashable magisk.zip arıyorum