Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

Onurakdmr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
3
OneOs, Eu' nun stabilinden daha stabil çalışıyor diyebilirim. Tabii bundaki en büyük etken OneOs' un kernel uyumundan kaynaklı. Eu derin uykuya geçerken sorun çıkartıyor bazen. Ama OneOs ekran kapandığı anda derin uykuya geçiyor ve uçak modunda şebekeyi kullanabildiğiniz için hücresel veri tarafında bataryayı oldukça rahatlatıyor. Tabii burada tamamen kişisel ihtiyaçlar önceliktir. Sevgiler.
Katılıyorum kendi oluşturduğu Kernek gerçekten efsane ötesi geliştirici hakkını veriyor

xboycan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Arkadaşlar 2-3 aydır çözemediğim bir sorun var. Slow motion moduna geçtiğimde eskiden ana kamera kullanılıyordu ve çok net görüntü alıyordum. Ancak 2-3 ay önce ne olduysa artık geniş açı kameraya geçiyor ve özellikle düşük ışıkta 120-240 veya 960 fps de fark etmeksizin çamur gibi bir görüntü oluşuyor. Bir sürü rom değiştirmeme rağmen çözemedim sizde nasıl acaba ya da bunun bir çözümü var mıdır?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Arkadaşlar 2-3 aydır çözemediğim bir sorun var. Slow motion moduna geçtiğimde eskiden ana kamera kullanılıyordu ve çok net görüntü alıyordum. Ancak 2-3 ay önce ne olduysa artık geniş açı kameraya geçiyor ve özellikle düşük ışıkta 120-240 veya 960 fps de fark etmeksizin çamur gibi bir görüntü oluşuyor. Bir sürü rom değiştirmeme rağmen çözemedim sizde nasıl acaba ya da bunun bir çözümü var mıdır?

Merhaba. Geniş açı kameraya geçerseniz 0.08x 0.06x açı en alttan ikinci kamera açılır ve Note 10 cihazlarda ağır çekim moduna geçtiğinizde aynı kamera üzerinden çekim yapar. Yani 20 mp ultra geniş açılı lens devreye girer. Denediğimiz 2 cihazda da aynı şekilde. Yani sizin cihazınıza özel bir durum değil. Şu olabilir, bazen yazılımsal olarak kamera çekim kaliteleri bozulabiliyor. Bunu ancak farklı romlar deneyerek tecrübe edebilirsiniz.

Donanımsal olarak çok fazla bilgiye sahip değilim, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler. Sadece tecrübe ettiğim şeyleri yazdım.

ramizoghlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlqar
Cihazım
Mi Note 10
Konular
33
vj_sinan arkadaşım hüsran diye yorumlamış
ben buna katılmıyorum bende birçok program kurdum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım
ekranda kasma donma takılma felan yaşamadım
batarya kullanımını da kurduğum uygulamaları da ekran görüntüsü atıyorum

mustafaozkan1414

hocam OneOS önerisinde bulunuyor
bu stabili kurana kadar bende OneOS kullanıyordum batarya ve performans anlamında OneOS la arasında bi fark göremedim
aşağıya batarya ve sorunsuz kurup kullandığım programların ekran resimlerini atıyorum ...
Not : Bu yazdıklarım cihazdan cihaza farklılık gösterebilir benim cihazım mi not 10 yani cc9 pro değil ...
pil ekranı şarjım %28 ken alınmıştır . Sabah 7 de % 100 akşam 19 itibarı ile % 28 gün buyu cihazı aktif olarak kullandım

..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Temiz kurulummu yaptınız hocam? Betadan stabile güncelleye bilirmiyiz?

xboycan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Merhaba. Geniş açı kameraya geçerseniz 0.08x 0.06x açı en alttan ikinci kamera açılır ve Note 10 cihazlarda ağır çekim moduna geçtiğinizde aynı kamera üzerinden çekim yapar. Yani 20 mp ultra geniş açılı lens devreye girer. Denediğimiz 2 cihazda da aynı şekilde. Yani sizin cihazınıza özel bir durum değil. Şu olabilir, bazen yazılımsal olarak kamera çekim kaliteleri bozulabiliyor. Bunu ancak farklı romlar deneyerek tecrübe edebilirsiniz.

Donanımsal olarak çok fazla bilgiye sahip değilim, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler. Sadece tecrübe ettiğim şeyleri yazdım.
Hocam cevabın için çok teşekkür ederim. Önceden ana kamerayla slow motion yapıyordum sanırım masik p roma geçince bu olay başıma gelmişti hatırlar mısınız bilmiyorum persist vs demiştiniz ben de deneme yanıla derken cihazı mahvetmiştim :) İş yerinde bir arkadaşımda mi note 10 lite var onda denediğimde 64 mp ana kamerayla slow motion yapıyor bende de eskiden olduğu gibi.. Demek ki yazılımla alakalı ama hiçbir kaynaktan bulamadım çözümünü.. Üşenmeyip denediğiniz için tekrar teşekkür ederim. Sevgiler

Mhamza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mhamza
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Arkadaşlar 12.5.2 romu benim için hüsrandır malesef , Twitter kurdum hesabıma giriş yapamıyorum hata veriyor ve ana ekranda mesajlar - telefon gibi uygulamalara girip çıkınca ekrana dikkatli bakınca kasılmaları çok bariz bir şekilde anlaşılıyor. Hevesle kurdum hüsranla sonuçlandım
Dün akşam geçtim 12.5 stabil sürüme temiz kurulum yaparak geçtim dediklerinizi katılmıyorum. (Twitterda sorunsuz açıldı) Çok dikkatli bakarsak tabiki küçük kasmalar olabilir ama Xiaomi bizi öyle bir hale getirdiki artık normal gibi bir şey. Uzun süredir 12.0.2 stabildeydim. Bu rom ona göre gerçekten daha güzel daha stabil akıcılık konusunda. Ek olara vowifi özelliği mükemmel. Wideline1inde eklenmiş olması mutlu etti. Önceden YouTube kurulu gelirdi vanced kullanıyordum şimdi üzerine kurmasına da gerek kalmadı. Kamera için yorum yapamayacağım onu dikkatli incelemeye fırsatım olmadı. Genel olarak geçilebilir güzel bir rom bence.
Edit: İlk hatayla karşılaştım cihazı her yeniden başlatınca bildirim paneli yeni stile geçiyor. :/
okuma modu açıksa onu da sıfırlıyor.
bağlantı hızı gösterme açıksa kapatıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt